Το ιταλικό μουσικό συγκρότημα Maneskin, που έχει καταστεί διεθνές φαινόμενο μετά την ταχύτατη ανάδειξή του στην παγκόσμια μουσική σκηνή, πρόκειται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η συναυλία τους θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, στα πλαίσια του φεστιβάλ Ejekt της φετινής χρονιάς. Ο Damiano David μαζί με τους υπόλοιπους μουσικούς του, που έγιναν ευρέως γνωστοί μετά την εντυπωσιακή νίκη τους στον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, συμπεριλαμβάνουν την Αθήνα στην περιοδεία τους, αναγνωρίζοντας την υποστήριξη πολλών Ελλήνων θαυμαστών.

Διακρίσεις και συνεργασίες

Η καριέρα τους, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα, περιλαμβάνει αξιοσημείωτες διακρίσεις όπως βραβεία MTV, μια υποψηφιότητα για Grammy, εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, και περιοδείες που έχουν σημειώσει sold out. Οι Maneskin έχουν προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση με κάθε τους δημόσια εμφάνιση, στιλιστική επιλογή και δήλωση, γεγονός που τους έχει κατατάξει ως το συγκρότημα που προβλέπεται να “σώσει” την ροκ μουσική.

Οι Maneskin “σώζουν” τη ροκ

Με τη μοναδική τους παρουσία, η Victoria, ο Damiano, ο Thomas και ο Ethan, τέσσερις νέοι από την Ιταλία, έχουν κερδίσει την προσοχή του κόσμου, αναζωογονώντας το ενδιαφέρον για την κιθαριστική μουσική και τον σχετικό τρόπο ζωής. Αυτή η νεανική τετράδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα νέο κύμα φανατισμού και αγάπης για τη ροκ μουσική σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας ότι η ενέργεια και το πάθος τους για τη μουσική μπορούν να ενώσουν και να εμπνεύσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η επικείμενη εμφάνισή τους στην Ελλάδα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, υποσχόμενη μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια, ρυθμό και πρωτοποριακές μουσικές επιλογές που έχουν σφραγίσει τη μοναδική τους ταυτότητα στη διεθνή μουσική σκηνή.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Maneskin ξεκινάει σήμερα στις 14.00 ώρα Ελλάδος ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Η Μαντόνα πέφτει από την καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας, και γίνεται viral (βίντεο)!