Το cybersex, το σεξ από απόσταση μέσω ψηφιακών μέσων, συνήθως το σκεφτόμαστε όταν είμαστε με κάποιον σε σχέση από απόσταση, είτε όταν γενικά με το αυτόν που θέλουμε μας χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα. Το cybersex είναι μια εξαιρετική ιδέα για να πειραματιστείς με τον σύντροφό σου όταν δεν μπορείτε να βρεθείτε από κοντά λόγω υποχρεώσεων, αρρώστιας ή ακόμη και εν καιρώ …καραντίνας, λόγω πανδημίας.

Κάποιοι το προτιμούν ακόμη και χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος, απλώς για να θερμάνουν την σχέση τους με κάτι καινούριο. Για πολλούς άλλους, αποτελεί ακόμη ένα ταμπού. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και tips για να γίνεις η θεά του cybersex.

1. Παίξε με τα πλάνα και τις γωνίες

cybersex

Εσύ διαλέγεις τι δείχνεις. Ξέρεις ποιες είναι οι καλές σου γωνίες, τι σε κολακεύει, πως να στηθείς στην κάμερα κτλ. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά προς όφελός σου. Ακόμη, εάν ντρέπεσαι να δείχνεις συνεχώς το πρόσωπο σου, μπορείς να παίξεις με τις γωνίες και να δείχνεις άλλα σημεία του σώματός σου. Γιατί όχι; Μπορείς μέχρι και να «αγγίξεις» τον εαυτό σου. Θα αρέσει, σίγουρα, και στους δύο. Κάνε εναλλαγές, προετοιμάσου λίγο μόνη σου, κάνε μία «πρόβα τζενεράλε» και θα είσαι έτοιμη να σαγηνέψεις.

2. Ξεκίνα με μία παιχνιδιάρικη ιστορία

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο cybersex είναι η «ξενέρα». Πρέπει η ατμόσφαιρα να διατηρηθεί καθ’όλη την διάρκεια του «παιχνιδιού». Ξεκίνα το με κάτι ερωτικό. Μίλα του για τα εσώρουχα που (δεν) φοράς, για κάτι σέξυ που είχατε κάνει παλιά, για κάτι που δεν έχετε κάνει αλλά θα ήθελες. Μην ξεχάσεις να είσαι φυσική και άνετη σε όλα αυτά, εάν για κάποιον λόγο δεν σου βγαίνει ή δεν το θέλεις τόσο, μην προχωρήσεις. Μην ξεχνάς ότι γίνεται για την σεξουαλική ικανοποίηση και των δύο σας.

3. Χρησιμοποίησε τον χώρο έξυπνα

cybersex
Ο χώρος που βρίσκεσαι μπορεί να σε βοηθήσει πολύ να στήσεις το τέλειο σκηνικό. Θυμήσου, εσύ είσαι η σκηνοθέτις αυτού του ερωτικού επεισοδίου. Χαμήλωσε τα φώτα, άναψε κεριά, φόρα ότι σε κάνει να νιώθεις σέξυ και άνετη, κάτσε στο κρεβάτι σου ή μπροστά από τον καθρέπτη ή πάνω σε ένα έπιπλο ή οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σου. Μπορείς ακόμη και να στείλεις περιεχόμενο από δημόσιους χώρους. Με την κατάλληλη περιγραφή, θα τον τρελάνεις.

 

4. Ψιθύρισε

cybersex

Εάν ντρέπεσαι να μιλάς ερωτικά και να χρησιμοποιείς σεξουαλικά υπονοούμενα, υπάρχει εναλλακτική. Μίλα του κανονικά, απλά ψιθυριστά. Αυτό θα κάνει το όλο κλίμα πολύ πιο αισθησιακό, με ελάχιστη προσπάθεια.

 

5. Εκμεταλλεύσου την τεχνολογία

Ξεκίνα με ένα «πονηρό» emoji ή ένα gif. Στείλε ένα ηχητικό μήνυμα όπου θα τους μιλάς ψιθυριστά. Στείλε του ένα βίντεο όπου θα του δείχνεις κάτι. Κάντε βίντεο κλήση. Η τεχνολογία είναι με το μέρος σου, οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου, μπορεί να στο υλοποιήσει.