Πολλές γυναίκες αποκαλύπτουν ότι μερικές από τις καλύτερες τους σεξουαλικές εμπειρίες ήταν το σεξ σε δημόσιους χώρους. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε ποιοι είναι οι λόγοι που κάτι τόσο επικίνδυνο και ομολογουμένως άβολο, εξιτάρει τόσο πολύ τα ζευγάρια. Ορίστε τι καταλάβαμε:

Λατρεμένο το απαγορευμένο 

Ακόμη και εάν είμαστε πλέον ώριμοι ενήλικες δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε σαν έφηβοι. Και τι είναι πιο ποθητό από τους έφηβους; Αυτό που δεν τους αφήνεις να κάνουν. Η αίσθηση ότι σπάμε τους κανόνες και κάνουμε κάτι «άτακτο» πολλές φορές κάνει τις ορέξεις μας να κορυφώνονται. Έτσι, επιδιώκουμε να κάνουμε αυτό που δεν μας αφήνουν. Ειδικά για τα άτομα που μεγάλωσαν με απαγορεύσεις και αυστηρούς ηθικούς φραγμούς, μία τέτοια σεξουαλική εμπειρία μπορεί να είναι λυτρωτική.

Κίνδυνος να μας βρουν 

Μην ξεχνάτε ότι το σεξ σε δημόσιους χώρους στην χώρα μας δεν είναι νόμιμο. Έτσι, ο κίνδυνος να μας βρουν ενώ επιδιδόμαστε στην «γενετήσια πράξη» μας γεμίζει με αδρεναλίνη. Όλα γίνονται πιο γρήγορα, πιο έντονα, με περισσότερο πάθος. Επομένως, είναι λογικό να μένει στην μνήμη μας ως μία μοναδική εμπειρία, ειδικά εάν δεν καταλήξαμε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

To σεξ σε δημόσιους χώρους ανανεώνει τη σχέση μας 

Είναι αλήθεια ότι ειδικά στις σχέσεις πολλών ετών, το σεξ μπορεί κάποιες φορές να γίνει απλή ρουτίνα. Πολλές φορές ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε πιο «πικάντικα» τα πράγματα με διάφορους τρόπους και ένας από αυτούς είναι να μεταφερθούμε …«εκτός έδρας». Με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε καινούρια πράγματα με τους συντρόφους μας.

Μοιραζόμαστε αυτήν την εμπειρία με τον σύντροφό μας 

Μετά το σεξ σε δημόσιους χώρους, έχουμε πλέον μία νέα ωραία εμπειρία να θυμόμαστε. Σε αυτήν την ανάμνηση «συνένοχος» είναι και ο σύντροφός μας. Το κοινό αυτό μυστικό μπορεί να μας φέρει πιο κοντά, καθώς είναι κάτι μόνο δικό μας. Λένε ότι όταν ζούμε με άλλους δυνατές κοινές εμπειρίες, ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

σεξ σε δημόσιους χώρους

Διαβάστε ακόμη: Μου ζήτησε να του στείλω nudes – Τι να κάνω;