Ο απόλυτος οδηγός για απόλαυση στην κρεβατοκάμαρα!

Είτε είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε βγαίνεις με έναν νέο σύντροφο, όταν πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο σεξ δεν είναι απλώς ο πειραματισμός με τις καλύτερες στάσεις.

Ας δούμε πώς θα κάνουμε καταπληκτικό το σεξ. Εδώ θα βρεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πώς η εικόνα του σώματος, η συναισθηματική σύνδεση, η οικειότητα και ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ορίζετε το «καλό σεξ» μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σου.

Ξεκίνα με ένα φιλί

Αντί να βουτήξεις στα βαθιά, δοκίμασε να κολυμπήσεις μέσα σε ένα πραγματικά εκπληκτικό φιλί. Το πώς αισθάνεσαι και πώς σε γεύεται κάποιος μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό τεστ για τη χημεία με έναν σύντροφο. Το φιλί κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να σε βοηθήσει να συγχρονίσεις το μοτίβο της αναπνοής σου με τον σύντροφό σου, το οποίο μπορεί επίσης να αρχίσει να ρυθμίζει το πυελικό έδαφος.

Μην υποτιμάς τη δύναμη της οπτικής επαφής

Αν και αυτό δεν απαιτείται, η συνάντηση με το βλέμμα του συντρόφου κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι κάτι που εντείνει τα πράγματα. Η οπτική επαφή μπορεί να δείξει ότι νιώθουμε ασφαλείς με ένα άτομο, κάτι που μπορεί να είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς είναι μια τόσο ευάλωτη στιγμή.

Η επικοινωνία είναι το κλειδί, και όχι μόνο με τον σύντροφό σου

Η επικοινωνία γύρω από το σεξ μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις για άλλα πράγματα που σου αρέσουν. Η επικοινωνία δεν χρειάζεται να είναι λεκτική, μπορείς να δείξεις στον σύντροφό σου πού σου αρέσει να σε αγγίζουν αγγίζοντας τον εαυτό σου μπροστά του. Ή, εάν θέλεις να εισάγεις τα sex toys στην κρεβατοκάμαρα, επένδυσε σε ένα παιχνίδι που προσφέρει ευχαρίστηση και στους δύο σας και χρησιμοποιήστε το μαζί.

Αγάπησε το σώμα σου

Το να έχουμε μια υγιή σχέση με την εικόνα του σώματός μας μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε υψηλότερα επίπεδα ευχαρίστησης όταν πρόκειται για σεξ. Αν δεν αισθανόμαστε όμορφα με το σώμα μας, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε σε μια σεξουαλική στιγμή. Το να παρασυρόμαστε από αρνητικές σκέψεις, μας αποσπά αμέσως την προσοχή, καθιστώντας πολύ δύσκολο να παραδοθούμε στη στιγμή. Αντίθετα, το να νιώθουμε παρόντες και απορροφημένοι στη στιγμή, δημιουργεί συνταρακτικό σεξ, που σημαίνει ότι νιώθουμε περισσότερη ευχαρίστηση, περισσότερη αίσθηση και είμαστε σε θέση να απολαύσουμε περισσότερο τη σεξουαλική εμπειρία.

Κάνε χώρο για την ατέλεια

Το σεξ είναι ακατάστατο και σπάνια πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο. Μια ατελής στιγμή κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να καταλήξει να είναι μια αξέχαστη στιγμή όπου εσύ και ο σύντροφός σου μπορείτε να αναπολείτε μαζί για τα επόμενα χρόνια και να οδηγήσει σε περαιτέρω δέσιμο. Επομένως, μην επιδιώκεις την τελειότητα, απλώς απόλαυσε τις οικείες στιγμές με τον σύντροφό σου για αυτό που είναι.

Διάβασε επίσης:

Sex: Τα 6 εκπληκτικά οφέλη για την υγεία!