Όταν πρόκειται να αποφύγουμε το σεξ, η επικοινωνία είναι ο βασικός παράγοντας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε 8 από τις πιο δημοφιλείς ατάκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

“Δεν νιώθω και τόσο καλά σήμερα…”

Μια κλασική ατάκα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παρεξήγηση. Η δήλωση αυτή μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης.

“Έχω πολλή δουλειά τώρα…”

Η δουλειά μπορεί να αποτελέσει ένα εύκολο πρόσχημα για να αποφευχθεί η σεξουαλική δραστηριότητα. Απλά δείξτε αφοσίωση στην εργασία σας και η απάντηση θα είναι φυσιολογική.

“Έχω πονοκέφαλο…”

O πονοκέφαλος είναι μια από τις πιο κλασικές δικαιολογίες για να αποφευχθεί το σεξ. Αν και μπορεί να είναι αληθής κατά καιρούς, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα αποτελεσματικό “όχι”.

“Δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση…”

Η ψυχολογική κατάσταση μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την επιθυμία για σεξ. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ατάκα για να επισημάνετε τη σημασία της ψυχολογικής ευεξίας σας.

“Είμαι πραγματικά κουρασμένη για σεξ…”

Η κούραση μπορεί να είναι μια δικαιολογημένη αιτία για να αποφευχθεί το σεξ. Είτε πρόκειται για κούραση από την εργασία, τις υποχρεώσεις ή απλά από την καθημερινή ζωή, η δήλωση αυτή μπορεί να είναι αρκετή για να σταματήσει τις προσπάθειες προσέγγισης.

“Έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου αντί για σεξ…”

Όταν η προσοχή σας είναι αφοσιωμένη σε άλλα θέματα ή προβλήματα, το σεξ μπορεί να φαίνεται σαν μια διαταραγμένη προτεραιότητα. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ατάκα για να δείξετε ότι απλά δεν είστε στη διάθεση για σεξ αυτή τη στιγμή.

“Έχω περίοδο…”

Μια από τις πιο συχνές ατάκες που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να αποφύγουν το σεξ είναι η δήλωση ότι έχουν περίοδο. Αυτή η φυσιολογική κατάσταση μπορεί να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας και να προσφέρει άμεση λύση σε πιθανές προσπάθειες προσέγγισης.

“Ακούει το παιδί…”

Για τους γονείς, η παρουσία των παιδιών μπορεί να είναι ένα εμπόδιο για ζουζουνιές. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ατάκα για να αποφύγουν τις προσπάθειες προσέγγισης, δείχνοντας ότι η παρουσία του παιδιού αποτελεί προτεραιότητα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 σημάδια που μαρτυρούν ότι έκανες σεξ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.