Η Άμπι Χένσελ, η δίδυμη από τη Μινεσότα, παντρεύτηκε κρυφά τον Τζος Μπόουλινγκ, έναν νοσοκόμο και βετεράνο του στρατού, το 2021. Αυτή η είδηση ​​ανακαλύφθηκε από δημόσια αρχεία και αναφέρθηκε από το TODAY. Η Άμπι και η δίδυμη αδερφή της Μπρίτανι είναι γνωστές στις Ηνωμένες Πολιτείες για το τηλεοπτικό τους ριάλιτι στο TLC. Γεννήθηκαν το 1990, η καθεμία ελέγχει τη μία πλευρά του κοινού τους σώματος, που περιλαμβάνει δύο κεφάλια, δύο καρδιές και δύο σετ πνεύμονες, αλλά μοιράζονται τα περισσότερα άλλα μέρη του σώματος. Αυτός ο μοναδικός συντονισμός τους επιτρέπει να οδηγούν και μάλιστα έχουν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο με πτυχία στην εκπαίδευση.

Η είδηση ​​του γάμου της Άμπι γιορτάστηκε στους λογαριασμούς τους στο TikTok και στο Facebook, δείχνοντας την Άμπι και τη Μπρίτανι με ένα όμορφο νυφικό και τον Τζος με ένα γκρι κοστούμι. Οι δίδυμες, που τώρα εργάζονται ως δασκάλες της πέμπτης τάξης, ζουν στη Μινεσότα όπου μεγάλωσαν με τους γονείς τους, μια νοσοκόμα και έναν ξυλουργό.

Η Άμπι Χένσελ και η Μπρίτανι είναι μια σπάνια περίπτωση σιαμαίων διδύμων, που σημαίνει ότι είναι ενωμένες δίπλα-δίπλα και έχουν δύο κεφάλια. Έχουν έναν συνδυασμό διπλών και κοινών οργάνων, συμπεριλαμβανομένων δύο σπονδυλικών στηλών που συγχωνεύονται στη λεκάνη, τέσσερις πνεύμονες (δύο από τους οποίους ενώνονται) και ένα συκώτι, μεταξύ άλλων. Μοιράζονται όλα τα όργανα από τη μέση και κάτω.

Οι δίδυμες κέρδισαν φήμη αφού εμφανίστηκαν στο The Oprah Winfrey Show και το εξώφυλλο του περιοδικού Life το 1996. Παρά την πρώιμη δημόσια προσοχή τους, έζησαν μια σχετικά ιδιωτική ζωή μέχρι να πρωταγωνιστήσουν στο δικό τους ντοκιμαντέρ TLC στην ηλικία των 16 ετών.

Διάβασε επίσης:

Βρες τον δίδυμο σου σε όλο τον κόσμο

Leave a Reply

Your email address will not be published.