Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, όμως το Πάσχα παραμένει η γιορτή που περιμένουν με ανυπομονησία όλα τα βαφτιστήρια. Φέτος, όπως και πέρσι, οι νονοί έρχονται αντιμέτωποι με αρκετές προκλήσεις. Οι διάφοροι περιορισμοί έχουν κάνει κάπως δύσκολη την πρόσβαση στα καταστήματα για την επιλογή δώρου. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρχει δυσκολία ακόμα και στη συνάντηση με το βαφτιστήρι, ιδιαίτερα αν μένει μακριά. Ευτυχώς, τα καταστήματα Τρίκυκλο μπορούν να απαλλάξουν τους νονούς από αυτό το πρόβλημα. Διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών κορυφαίων brands, τα οποία μπορούν να φτάσουν δωρεάν στο σπίτι και να γεμίσουν χαρά το βαφτιστήρι και αυτό το Πάσχα.

Τα καλύτερα δώρα που θα γεμίσουν χαρά το βαφτιστήρι σας

Στο Τρίκυκλο κάθε νονός μπορεί να βρει για το βαφτιστήρι του το ιδανικό δώρο ανάλογα με τις ανάγκες και την προσωπικότητα του παιδιού. Θα βρείτε μοναδικά επώνυμα παιχνίδια όπως:

-Ποδήλατο ισορροπίας Mima Zoom

Το ποδήλατο αποτελεί μια εγγυημένη επιλογή δώρου για αγόρια και κορίτσια. Στα καταστήματα Τρίκυκλο αυτό το Πάσχα είναι διαθέσιμο το ποδήλατο ισορροπίας Mima Zoom. Πρόκειται για ένα ιδανικό όχημα για μικρά παιδιά που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των κινητικών ικανοτήτων και της ισορροπίας. Το ποδήλατο ισορροπίας είναι ο φυσικός πρόδρομος του κανονικού ποδήλατου, χωρίς να χρειαστεί το στάδιο των βοηθητικών τροχών. Διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος σέλα και λαβές στο τιμόνι από όμορφη και πρακτική δερματίνη, για να ακολουθήσει την σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Διαθέτει επίσης τροχούς που δεν τρυπάνε από EVA Foam και απίθανες, χρωμιομένες ζάντες.

-Κράνος Elite lights για ασφαλείς “εξορμήσεις”

Η Globber κατασκευάζει καινοτόμα, ποιοτικά και στιλάτα τροχήλατα οχήματα για όλες τις ηλικίες. Διαθέτει όμως και αξεσουάρ όπως κράνη σε απίθανα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψουν τα παιδιά. Αν, λοιπόν, το βαφτιστήρι έχει ξεκινήσει ήδη τις εξορμήσεις με το ποδήλατο, ένα εντυπωσιακό κράνος είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα.

-Πατίνι Scotti για ατελείωτη διασκέδαση

Το πατίνι Scotti είναι το νέο προϊόν από την Chillafish, μία νέα προσέγγιση στο κλασικό 3ροδο, παιδικό πατίνι. Αυτό το ελαφρύ αλλά πολύ ανθεκτικό 3ροδο πατίνι είναι κατάλληλο για χρήση από την ηλικία των 3 ετών. Το παιδί μαθαίνει να στρίβει γέρνοντας και διαθέτει στυλάτη σανίδα διπλής στρώσης με ενσωματωμένο ποδόφρενο. Το τιμόνι ρυθμίζεται στο ύψος και αφαιρείται χωρίς εργαλεία για εύκολη μεταφορά αποθήκευση στο πορτ-μπαγκάζ. Οι τροχοί ABEC-5 προσφέρουν υψηλής ποιότητας κύλιση. Είναι ελαφρύ, απλό και όμορφο για ατελείωτη διασκέδαση.

-Τουβλάκια MODU

Αν τα βαφτιστήρια είναι μέχρι 6 ετών, το σετ από συναρμολογούμενα τούβλα της MODU είναι ένα δώρο που προκαλέσει τη φαντασία τους και θα ενθαρρύνει την φυσική δραστηριότητα. Θα βοηθήσουν το παιδί να μπουσουλήσει, να περπατήσει, να σκαρφαλώσει, να ρολάρει, να πηδήξει από το ένα στο άλλο, να σχηματίσει το πρώτο του τροχήλατο όχημα, το πρώτο του κουνιστό ζωάκι ή την πρώτη του σανίδα ισορροπίας. Στα καταστήματα Τρίκυκλο είναι διαθέσιμα 3 σετ σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις με την υπογραφή του κορυφαίου ολλανδικού brand.

-Παιδικό τρενάκι Set πυροσβεστική

Ένα τρενάκι με θέμα την πυροσβεστική και τους ήρωες της είναι ένα δώρο που θα ενθουσίαζε τα βαφτιστήρια αλλά και τους μεγάλους! Το πυροσβεστικό όχημα της Brio, χάρη στην μπαταρία του, διαθέτει σειρήνα και φώτα και θα σπεύσει άμεσα, διασχίζοντας τη σιδηροδρομική διάβαση, στη φωτιά για να τη σβήσει με τη δυνατή του μάνικα!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 210 9855 433  |  216 7003 490

ή επισκεφτείτε το www.trikiklo.com

Διαβάστε ακόμα: Τα καλύτερα παιχνίδια για παιδιά έως 6 ετών