Οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα μας είναι ένα πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε γυναίκα. Παρατηρούνται στο πρόσωπο, στα χέρια ή στην πλάτη, συνήθως σε άτομα που έχουν περάσει την ηλικία των 40 ετών. Αρκετά συχνά όμως βλέπουμε και κοπέλες νεαρής ηλικίας να παρουσιάζουν αυτά τα ενοχλητικά σημάδια, εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Υπάρχει τρόπος να προλάβουμε την εμφάνιση των κηλίδων; Κι αν ήδη έχουν πάρει θέση στην επιδερμίδα μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές;

Οι τύποι των κηλίδων και η αιτία που κρύβεται πίσω από αυτές

Οι κηλίδες δεν δημιουργούνται πάντα από την έκθεση στον ήλιο. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οδηγούν στην εμφάνισή τους. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι είναι οι ακόλουθοι:

-Κηλίδες ήλιου: Μετά από την έκθεση στον ήλιο κάνουν την εμφάνισή τους σε όλα τα σημεία που εκτίθενται στις ακτίνες UVA: πρόσωπο, ντεκολτέ, ώμοι, χέρια.

-Κηλίδες υπερμελάγχρωσης: Προκύπτουν έπειτα από μια φάση φλεγμονής (ακμή, ουλή), συνήθως στη ζώνη T, όπου παρουσιάζεται η ακμή.

-Ορμονικές κηλίδες και μέλασμα εγκυμοσύνης: Μετά από μια ορμονική αλλαγή (εγκυμοσύνη, αγωγή, αντισυλληπτικό χάπι) μπορεί να παρατηρήσουμε κηλίδες στα ζυγωματικά και το μέτωπο.

-Κηλίδες γήρανσης και χρόνιες κηλίδες: Εμφανίζονται μετά τα 40 στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τους ώμους και τα χέρια.

Εγγυημένη αποτελεσματικότητα με την υπογραφή της Caudalie

Οι κηλίδες, ανεξάρτητα από την αιτία της εμφάνισής τους, αποτελούν ένα επίμονο πρόβλημα και αρκετά δύσκολο στην αντιμετώπισή του. Η εταιρεία-ειδικός όμως στην καταπολέμησή τους, η Caudalie, έρχεται με τη νέα σειρά Vinoperfect να δώσει μια δραστική λύση. Ο ορός Vinoperfect της Caudalie άλλωστε δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στα φαρμακεία εδώ και 15 χρόνια. Τα θεαματικά του αποτελέσματα τον έχουν καθιερώσει ως κορυφαία επιλογή. Φέτος όμως η εταιρεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα, απαλλάσσοντας κάθε γυναίκα από το πρόβλημα των επίμονων κηλίδων.

Η κορυφαία επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας

Ο καινοτόμος ορός Radiance Serum Complexion Correcting παρουσιάζεται το 2021 με ανανεωμένη σύνθεση πιο φυσική από ποτέ που είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας. Το προϊόν εμπνέεται από τη βιολογία, καθώς μιμείται τις στοιβάδες του δέρματος. Η ομοιότητα αυτή διευκολύνει την απορρόφηση της Βινιφερίνης, βελτιστοποιώντας τη δράση κατά των κηλίδων, με τρεις φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η πρωτοποριακή σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Χάρη στις συνεχείς έρευνες της εταιρείας, τα προϊόντα της σειράς Vinoperfect φτάνουν στα χέρια μας πιο φιλικά από ποτέ. Πλέον το ποσοστό φυσικότητας τους ξεπερνά το 95% σε όλες τις συνθέσεις.

Εκτός από τον θαυματουργό ορό Radiance Serum Complexion Correcting, η σειρά συμπληρώνεται και με άλλα προϊόντα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης για κάθε γυναίκα.

Concentrated Brightening Glycolic Essence

Αποτελεί το πρώτο βήμα της καθημερινής περιποίησης, καθώς προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα οφέλη του ορού, βελτιώνοντας την υφή της και χαρίζοντας λαμπερή όψη.

Dark Spot Correcting Glyolic Night cream

Η συγκεκριμένη κρέμα νυκτός εξασφαλίζει ένα όμορφο και υγιές πρόσωπο κάθε πρωί, καθώς εφαρμόζεται το βράδυ λειτουργώντας σαν μάσκα νυκτός και ως ήπιο peeling.

Glycolic Peel Mask

 

H Μάσκα Glycolic Peel 2 σε 1, πλούσια σε ΑΗΑ φυσικής προέλευσης, εξασφαλίζει τέλεια επιδερμίδα σε μόλις 10 λεπτά.

Instant Brightening Moisturizer

Η ενυδατική κρέμα ημέρας Instant Brightening Moisturizer της σειράς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για ομοιόμορφο τόνο και λάμψη σε πρόσωπο και λαιμό.

Dark Spot Correcting Hand Cream

 

Κι επειδή τα χέρια αποτελούν ένα από τα μέρη του σώματος που χρειάζονται ξεχωριστή περιποίηση, η κρέμα χεριών με βούτυρο καριτέ της νέας σειράς Vinoperfect προλαμβάνει και διορθώνει τις κηλίδες στα χέρια.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε επίσης: Ξεκλείδωσε νέες δυνατότητες “αγκαλιάζοντας” την αλλαγή