Ο freddo αποτελεί συνώνυμο του καλοκαιριού. Κι επειδή η θερμοκρασία ανέβηκε πλέον αισθητά, ήρθε η ώρα να αποσύρεις το μπρίκι και τις κούπες και να εξερευνήσεις τις παγωμένες επιλογές στον καφέ. Σίγουρα είναι βολικό να παραγγέλνεις καφέ από έξω ή να τον προμηθεύεσαι καθ’ οδόν για τη δουλειά. Όμως αυτό δεν είναι πολύ πρακτικό σε καθημερινή βάση. Αρχικά, θα δεις στην τσέπη σου τις συνέπειες. Σε δεύτερη φάση η παραγγελία δεν εξυπηρετεί πάντα, ειδικά αν είσαι “πρωινός” τύπος και θέλεις να πίνεις τον καφέ σου τα χαράματα!

Απόλαυσε παγωμένο καφέ όπως και όποτε το επιθυμείς

Ευτυχώς πλέον υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις. Μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να απολαμβάνεις έναν επαγγελματικό freddo στο σπίτι. Αυτό το καλοκαίρι ειδικά, η σειρά Barista Creations for Ice της Nespresso σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Μπορείς να πειραματιστείς με καφέδες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για προετοιμασία με πάγο. Δημοφιλείς ποικιλίες έρχονται για το νέο σύστημα Vertuo, μόνο με μία κάψουλα και πατώντας μόνο ένα κουμπί.

Ποικιλίες για κάθε περίσταση

Η ποικιλία Barista Creations Ice Leggero σε κάψουλα των 80ml και με λεπτές φρουτώδεις νότες δημητριακών είναι η ιδανική για την παρασκευή των κλασσικών αγαπημένων συνταγών freddo espresso και freddo cappuccino με μία μόνο κάψουλα. Αν επιθυμείς μια πιο εντυπωσιακή και αρωματική εμπειρία, ο Barista Creations Ice Forte είναι ένας σκούρος καβουρδισμένος καφές με έντονη γεύση όταν σερβίρεται με πάγο. Φέτος το καλοκαίρι η Nespresso παρουσιάζει τη νέα ποικιλία Tropical Coconut Flavour Over Ice. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να φέρουν μια τροπική πινελιά στον παγωμένο καφέ τους. Η αναζωογονητική γεύση καρύδας ισορροπεί υπέροχα με τις νότες καραμέλας και την ανάμειξη ποικιλιών καφέ Arabica από την Αφρική και τη λατινική Αμερική.

Για τις original μηχανές, οι Barista Creations for Ice ποικιλίες Freddo Intenso με ζωηρή γεύση φρούτων και Freddo Delicato για δυνατή καβουρδισμένη γεύση, επιστρέφουν και για φέτος το καλοκαίρι. Σε αυτές προστίθεται και η νέα ποικιλία Coconut Flavour Over Ice. Έχει γεύση καρύδας και νότες καραμέλας και βανίλιας για μια δροσιστική καλοκαιρινή απόλαυση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.nespresso.gr

Διαβάστε επίσης: Ο πιο δροσιστικός καφές για το καλοκαίρι