Όλος ο πλανήτης έχει παρακολουθήσει την προσπάθεια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αποδεσμευτεί από την κηδεμονία του πατέρα της και να ανοίξει μια καινούρια σελίδα στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Σαμ Ασγκάρι. Επί 13 χρόνια πάλευε να πάρει υπό τον έλεγχό της τη ζωή της, αφού ο πατέρας της είχε πλήρη εξουσία του ονόματός της και της διαχείρισης των οικονομικών της.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος της Σπίαρς

Όλα δείχνουν ότι η ιστορία θα πάρει νέα τροπή. Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας κατέθεσε νέα έγγραφα που δηλώνουν ότι η τραγουδίστρια «συναινεί πλήρως» στο «χωρίς καμία καθυστέρηση» τερματισμό της κηδεμονίας της. Την ίδια στιγμή και ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, ζήτησε με τη σειρά του να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη συμφωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιθυμεί να προχωρήσει σε μια προγαμιαία συμφωνία με τον αρραβωνιαστικό της. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλει τον πατέρα της ν΄ αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό. Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η νομική ομάδα της ζητούν να τερματιστεί η κηδεμονία «εντελώς», καθώς αυτή δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο νόμιμο σκοπό. Είναι η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ζητά να τερματιστεί η συμφωνία με δικαστικά έγγραφα. Μέχρι στιγμής είχε περιοριστεί σε ακροάσεις. Σύμφωνα με τη αίτησή της τονίζεται ότι είναι σημαντικό για αυτήν να απομακρυνθεί ο πατέρας της, λέγοντας ότι είναι το «απαραίτητο πρώτο – και ουσιαστικό – βήμα προς την ελευθερία έτσι ώστε η αξιοπρέπειά και οι βασικές της ελευθερίες να αποκατασταθούν ». Στις 29 Σεπτεμβρίου, θα εξεταστεί το αίτημα. «Δεν επιτρέπεται στον κ. Σπίαρς να διατηρήσει την ιδιότητα αυτή στην κόρη του για άλλη μια μέρα», αναφέρεται στην κατάθεση.

Διαβάστε επίσης:

Εξηγήσεις στα παιδιά της δίνει η Νικόλ Κίντμαν! Μάθε το λόγο | Thats Life. Life as it is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.