Η αλλαγή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή κάθε γυναίκας. Συχνά όμως συνοδεύεται από συναισθήματα άγχους και αβεβαιότητας. Είναι σημαντικό οι αλλαγές να αγκαλιάζονται και να αποτελούν οδηγό για το επόμενο βήμα. Για το λόγο αυτό, η γνωστή εταιρεία εσωρούχων Τriumph έρχεται να μας δώσει έμπνευση. Καλεί 6 αγαπημένες προσωπικότητες, προκειμένου να θυμίσει πόσο σημαντικό και ουσιαστικό είναι να φροντίζουν οι γυναίκες τον εαυτό τους, βλέποντας θετικά κάθε αλλαγή.

Η σειρά βίντεο-ομιλιών Triumph Talks-Embrace Change

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μάντυ Περσάκη, η Ζέτα Δούκα, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη και η Τάμτα έχουν χαράξει τη δική τους πορεία. Με πρωτοβουλία της Τriumph συμμετέχουν σε μια σειρά βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph Talks-Embrace Change. Μας μιλούν για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν, προκειμένου να μας δώσουν έμπνευση.

Οι αγαπημένες celebrities εξηγούν πώς κατάφεραν να ενσωματώσουν την αλλαγή στην πορεία τους, βάζοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν αξία για εκείνες. Μας μιλούν για το πώς αγκάλιασαν κάθε αλλαγή ως κάτι καλό. Με τη σειρά βίντεο-ομιλιών Triumph Talks – Embrace Change, η Triumph υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες πως από μικρές έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν πολλές αλλαγές. Στο σώμα, τις σχέσεις, την ψυχολογία, την καριέρα και την εν γένει στη ζωή τους. Δίνουν τις δικές τους μάχες απέναντι σε κάθε πρόκληση. Όταν λοιπόν αποφασίζουν να αγκαλιάσουν τις αλλαγές και να τις δουν με θετικό τρόπο, όλα αλλάζουν. Οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως στην αρχή να φάνταζε δύσκολη, μπορεί να αντιμετωπιστεί και να τις γεμίσει δύναμη να κατακτήσουν κάθε πιθανό στόχο.

Το επαναστατικό σουτιέν Fit Smart

Η Triumph αγκαλιάζει κάθε αλλαγή στη ζωή και το σώμα κάθε γυναίκας. Τη βοηθά να χαράξει τη δική της πορεία με αυτοπεποίθηση. Απόδειξη το επαναστατικό σουτιέν Fit Smart. Πρόκειται για ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη και έχει τέλεια εφαρμογή, στηρίζοντας και σμιλεύοντας το μπούστο, ενώ προσαρμόζεται στο σώμα κάθε γυναίκας. Το Fit Smart της Triumph έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να διαμορφώνεται από την κάθε γυναίκα και το σώμα της, όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου.

Παρακολουθήστε τις ομιλίες εδώ

Διαβάστε επίσης: Το “έξυπνο” κουτί που θα κάνει το μαγείρεμα παιχνίδι