Ακούμε χρόνια – από το 2016 – ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν. Το ζευγάρι, το οποίο έχει 4 παιδιά, φημολογείται συχνά ότι θα τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο φαίνεται ότι αυτή η φορά είναι και η καθοριστική.

Σύμφωνα με πηγές του ζευγαριού, έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του διαζυγίου. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Kanye έχει απομονωθεί στο ράντσο του πολιτεία Γουαϊόμινγκ και δεν θέλει καμία σχέση με την Κιμ, την οποία είχε κατηγορήσει πριν αρκετούς μήνες ότι θέλει να τον «χαπακώσει».

Ζουν χώρια πλέον η Kim Kardashian και ο Kanye West

Είναι γνωστό ότι ο Kanye West πάσχει από διπολική διαταραχή και η ίδια η Κιμ έχει δηλώσει δημόσια ότι προσπαθεί να τον βοηθήσει αλλά δεν γίνεται χωρίς την θέλησή του. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», είχε γράψει τον Ιούλιο η Κιμ, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο».

«Διατηρούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν τελειώσει» αναφέρει μία εκ των πηγών, ενώ γνωστοποιεί ότι η Κιμ έχει προσλάβει γνωστή δικηγόρο αστέρων του Χόλυγουντ και έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες συζητήσεις.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει καθώς η 40χρονη Κιμ εδώ και καιρό δεν φορούσε τη βέρα της.

Το τελειωτικό χτύπημα στην σχέση του ζευγαριού

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η Κιμ ενοχλήθηκε καθώς βλέπει σοβαρά τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και το να γίνει δικηγόρος, ενώ ο Κάνιε ασχολήθηκε με μία τραγελαφική προεκλογική καμπάνια για αν γίνει Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ταυτόχρονα, λέγεται ότι ο Γουέστ, ο οποίος ένιωθε αρκετά άβολα και ενοχλημένος από τη ζωή των Καρντάσιαν, «έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει να κάνει μαζί τους για τίποτα».

Όσον αφορά στο διαζύγιο και στους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνει ο καθένας, σύμφωνα με μία από τις πηγές, το «πρόβλημα» φαίνεται πως θα προκύψει όταν έρθει στην κουβέντα το οικογενειακό τους σπίτι στην πανάκριβη περιοχή Καλαμπάσας, το οποίο σχεδίασε από την αρχή ο Κάνιε. Φυσικά, στην μέση βρίσκεται και η συζήτηση περί της κηδεμονίας των 4 παιδιών του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη: Η Kim Kardashian μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για την διπολική διαταραχή του Kanye West: «Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε αλλά δεν θέλει»