Οι auditions συνεχίζονται και φέτος στο νέο κύκλο του GNTM. Για ακόμα μια χρονιά, με αισθητή την απουσία της Βίκυς Καγιά, έχουμε δει να παρελαύνουν διάφοροι τύποι μοντέλων, που ξεφεύγουν από τα παραδοσιακά πρότυπα. Χτες όμως, ένα μοντέλο άφησε άφωνη την επιτροπή και το Γιώργο Καράβα, αφού φαίνεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές!

Ποια είναι η Ειρήνη Λεμπέση;

Ο λόγος για το 19 μοντέλο Ειρήνη Λεμπέση, που με τις ιδανικές αναλογίες της αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Η φοιτήτρια, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο, δέχτηκε πολλά κομπλιμέντα. Ο couch της εκπομπής ανέφερε ότι είναι “ό,τι καλύτερο έχει περάσει φέτος από το show”, αφού η Ειρήνη Λεμπέση είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν οι επαγγελματίες του χώρου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Και οι κριτές όμως δεν είχαν λόγια να περιγράψουν αυτό που έβλεπαν! Εμφανώς εντυπωσιασμένοι, την πέρασαν εύκολα στην επόμενη φάση.

Δες στη συνέχεια την audition της Ειρήνης Λεμπέση:

Μια γρήγορη ματιά στο Instagram της Ειρήνης Λεμπέση αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο που σίγουρα θα παίξει το ρόλο του στο χώρο.

Δες περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

‘Non Binary’ η Ξένια του GNTM – «Δεν ανήκω σε κανένα φύλο, είμαι κάτι το απροσδιόριστο»