Με την Lady Gaga τα βάζει αυτήν την φορά το ίντερνετ. Όλοι θυμόμαστε τον χαμό που είχε γίνει τον προηγούμενο Φεβρουάριο, όταν ένοπλοι άντρες επιτέθηκαν στον άνθρωπο που έβγαζε τα σκυλιά της τραγουδίστριας βόλτα. Αν και τα σκυλιά που απήχθησαν βρέθηκαν 2 μέρες αργότερα, ο Ryan Fischer τραυματίστηκε σοβαρά. Η νοσηλεία του κόστισε τόσο, που όλες του η οικονομίες πήγαν στην ανάρρωσή του, σε σημείο που ο ίδιος είναι πλέον και επίσημα άστεγος.

Ο Φίσερ εξομολογήθηκε την τωρινή του κατάσταση μέσω social media, όπου μοιράστηκε με τους χρήστες του διαδικτύου και έναν σύνδεσμό για την ιστοσελίδα Go Fund Me, όπου ζητά χρήματα ώστε να αγοράσει ένα βαν για να μην μένει στον δρόμο.

Οι fans της βραβευμένης με Όσκαρ τραγουδίστριας και ηθοποιού δηλώνουν την απογοήτευσή τους μαζί της, καθώς ζητούν να ενισχύσει οικονομικά τον άνθρωπο που τα έχασε όλα για να προστατέψει στα σκυλιά της.

Ακόμη και εάν γνωρίζουμε τις Η.Π.Α. ως την χώρα όπου «τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», οι στατιστικές δείχνουν ότι το πρόβλημα της αστεγίας είναι μεγαλύτερο από ποτέ, με εκατομμύρια ανθρώπους να μην έχουν στέγη και στην καλύτερη, να ζουν στα οχήματά τους.

Διαβάστε ακόμη: 10+1 Πράγματα που παραξένεψαν τους Ευρωπαίους τουρίστες στις Η.Π.Α