Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki ενισχύει 4 ειδικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας εξοπλισμό για παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δράσης και στηρίζει 4 ειδικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει τους παρακάτω αθλητικούς συλλόγους Α.με.Α., προσφέροντας εξοπλισμό για παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

-«Ιωνάς» Αθήνας

-«Αετοί Θεσσαλονίκης»

-«Πύρρος» Ιωαννίνων

-Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α» Χανίων

Δίπλα στο ArGOODaki, βρίσκονται δύο πρότυπα του ελληνικού Πρωταθλητισμού, δύο δυναμικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν να κυνηγάμε όλοι τα όνειρά μας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης άλματος εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου και ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ArGOODaki και σου δίνουν τη σκυτάλη για να γίνεις κι εσύ ένα κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Μπορείς να παραγγείλεις σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House ή μέσω delivery στο 18365, στο www.goodys.com ή μέσω του Goody’s app το δικό σου ArGOODaki, και να στηρίξεις κι εσύ παιδιά και νέους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορείς να επιλέξεις το δικό σου δώρο ανάμεσα στη φετινή σειρά, η οποία λόγω της γιορτής των 20 χρόνων έχει και συλλεκτικό χαρακτήρα: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου, ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα, ένα σετ σημειωματαρίου & στυλό, ένα παγούρι, ένα πάζλ και ένα μπολ.

Διαβάστε επίσης:

Το CU Around υποδέχεται H&M & JYSK