Σύμφωνα με την φίλη μας την στατιστική, η 9η Σεπτεμβρίου είναι η πιο συχνή μέρα που έχουν οι άνθρωποι γενέθλια. Ληξιαρχικά στοιχεία ανά τον κόσμο αποδεικνύουν ότι η σημερινή μέρα είναι εκείνη στην οποία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να έχει γεννηθεί κάποιος. Εσείς ξέρετε κανέναν να έχει γενέθλια στις 9 Σεπτεμβρίου; Πολύ πιθανόν!

Οι ειδικοί θεωρούν ότι αυτό σχετίζεται με τις γιορτές, καθώς τα παιδιά που γεννιούνται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη είναι πολύ πιθανόν να συλλήφθηκαν στις διακοπές των Χριστουγέννων. Πολλά ζευγάρια αποφασίζουν τότε να κάνουν ένα παιδί και ο έξτρα χρόνος και η ξεγνοιασιά, μαζί με το γιορτινό κλίμα, τους δίνουν περισσότερους λόγους να βάλουν μπρος το σχέδιό τους!

Δεν είναι μόνο η 9η Σεπτεμβρίου πολύ συχνή μέρα γενεθλίων μα όλος ο Σεπτέμβριος, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο. Για παράδειγμα, η 10η Σεπτεμβρίου είναι η 5η πιο συχνή μέρα γενεθλίων.

Αντιθέτως, οι λιγότερο συχνές μέρες γενεθλίων είναι οι τελευταίες μέρες και οι πρώτες μέρες του χρόνου!

Μερικοί διάσημοι που έχουν γενέθλια στις 9 Σεπτεμβρίου: Michelle Williams, Hugh Grant, Adam Sandler, Παναγιώτης Μπαρτζώκας. 

Δείτε ακόμη: Από που πήρε το όνομα του ο μήνας Σεπτέμβριος;

Leave a Reply

Your email address will not be published.