Ανάμεσα στα 130 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 παγκοσμίως, είναι και πολλοί celebrities. Ο νέος κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις στο ποιον θα προσβάλει και πολλοί από τους εγχώριους και διεθνείς σταρ έχουν μιλήσει για την εμπειρία τους μαζί του. Νωρίς στην πανδημία καταλάβαμε ότι κανείς μας δεν είναι ασφαλής, όταν ο Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson κόλλησαν. Πρόσφατα, μία από τις ηθοποιούς που έχουν επίσης νοσήσει, η Gwyneth Paltrow, μίλησε για τα ιατρικά προβλήματα που της άφησε ο Covid-19. 

H Gwyneth Paltrow μιλάει ανοιχτά για την εμπειρία της με τον Covid-19

Η ίδια αποκάλυψε πολλά σχετικά με την εμπειρία με τον ιό μέσα από το προσωπικό της ιστολόγιο, το Goop. Σημείωσε ότι νόσησε από τον ιό πολύ νωρίς, στα πρώτα στάδια της πανδημίας. Μπορεί να έκανε τον κύκλο της η ασθένεια, ωστόσο η ίδια μαρτυρά πως της άφησε κάποια θέματα. Αναμέσά τους η κούραση και μία θολούρα στο μυαλό, ακόμη και σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά. Ακόμη, δήλωσε ότι ο ιός της άφησε μία φλεγμονή, την οποία ακόμη προσπαθεί να αντιμετωπίσει. 

Μάλιστα, η ίδια έδωσε κάποια διατροφικά tips αποτοξίνωσης που την έχουν βοηθήσει να ξεπεράσει την δυσμενή αυτή κατάσταση. Τα θέματα που της άφησε ο Covid-19 την έκαναν να επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην υγεία της.  Kαθώς και στην καλύτερη όψη της επιδερμίδας της. Συγκεκριμένα, κάλεσε το κοινό της να ακολουθήσουν και εκείνοι τις συμβουλές της ώστε να κάνουν το 2021 «την χρονιά που δεν θα χρειαζόμαστε μακιγιάζ».

Ακόμη, μίλησε για την κοινωνική αποστασιοποίηση και πόσο άσχημα έχει επηρεάσει τα δύο της παιδιά, κυρίως τον 14χρονο γιο της, Moses.

Η ειρωνεία; Στην ταινία Contagion του 2011 που πρωταγωνίστησε η Paltrow, ήταν μία από τις πρώτες ασθενείς που νόσησαν από τον μυστήριο ιό που έγινε πανδημία (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Διαβάστε ακόμη: Η Gwyneth Paltrow λανσάρει κεριά που μυρίζουν όπως… ο οργασμός της!