Αναβρασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Kendall Jenner αφήνει για λίγο το μόντελινγκ στην άκρη για να ασχοληθεί με την… απόσταξη τεκίλα. Ναι, η 26χρονη ίδρυσε το δικό της brand με μεξικάνικη τεκίλα, με το όνομα ‘818’. Όπως ανέφερε η Jenner σε μία μακροσκελή δημοσίευση στο instagram: “Tα τελευταία χρόνια εργάζομαι σκληρά για να φτιάξω την καλύτερη τεκίλα … πήγαμε σε διαγωνισμούς γεύσης και κερδίσαμε την 1η θέση, ανώνυμα”.

Πολλοί χάρηκαν και έσπευσαν να συγχαρούν το μοντέλο και επιχειρηματία. Άλλοι όμως φάνηκαν σκεπτικοί με το εν λόγω εγχείρημα. Αναρωτήθηκαν: πώς γίνεται η Kendall Jenner να φτιάχνει ‘δική της’ τεκίλα όταν παράγεται στο Μεξικό; Δεν έχει καμία σχέση με το Μεξικό, ούτε γνωρίζει την παραδοσιακή τεχνογνωσία που απαιτείται. Υπονόησαν ότι το μόνο που έκανε η διάσημη αδερφή των Kardashian είναι ότι… επένδυσε τα λεφτά της και για 4 χρόνια δοκίμαζε τεκίλες μέχρι να βρει κάποια που να της αρέσει πολύ. Ακόμη, μίλησαν για ιδιοποίηση της μεξικανικής κουλτούρας και εργασίας.

Μάλιστα, άλλοι αμφισβήτησαν τις γνώσεις του μοντέλου πάνω στην παρασκευή τεκίλας, καθώς την είδαν να την πίνει με πάγο, κάτι που οι μεξικανοί ξέρουν ότι δεν συνηθίζεται. Εκτός αυτού, στις ετικέτες πάνω στο brand της, 818, αναγράφεται ο όρος ‘Blanco Tequila‘ που είναι συντακτικά λάθος (σ.σ. στα ισπανικά ο επιθετικός προσδιορισμός πηγαίνει μετά το ουσιαστικό).

Είναι δίκαια η τόσο αυστηρή κριτική προς την Kendall Jenner;

Ωστόσο, χρήστες του ίντερνετ παρατήρησαν ότι δεν υπήρχε η ίδια κριτική όταν λευκοί άντρες celebrities έφτιαξαν το δικό τους αποστακτήριο τεκίλας, όπως ο George Clooney ή ο Nick Jonas. Μίλησαν έτσι για ‘δύο μέτρα και δύο σταθμά‘. Είναι γνωστό σε όλους μας πως ό,τι κάνει η οικογένεια Kardashian-Jenner περνάει από αυστηρή κριτική. Είναι η οικογένεια που το κοινό αγαπά να μισεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Δείτε ακόμη: H Kendall Jenner παραδέχεται την αγάπη της για την μαριχουάνα