Η γνωστή σειρά του Netfix, Inventing Anna, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στην ιστορία της Άννα Σόροκιν, η αλλιώς Άννα Ντέλβι όπως παρουσιαζόταν, η οποία εξαπάτησε την ελίτ και παρουσιαζόταν ως πλούσια κληρονόμος. Καταδικάστηκε για απάτη και υφαρπαγή περίπου 200.000 δολαρίων ενώ προσπάθησε να λάβει δάνειο 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Άννα όμως αποφυλακίστηκε και διοργανώνει την πρώτη της έκθεση με σκίτσα που δημιούργησε όσο βρισκόταν στην φυλακή. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Public Hotel στις 19 Μαΐου και μέσα από τα έργα της προσπαθεί να απαθανατίσει τις στιγμές που πέρασε αυτά τα χρόνια.

«Είναι μια συλλογή από σκίτσα που έχω δημιουργήσει, ενώ βρισκόμουν υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης μεταναστών στην κομητεία Όραντζ», «Ήθελα να απαθανατίσω μερικές από τις στιγμές περασμένων ετών, τόσο απαρατήρητες όσο και εμβληματικές, χρησιμοποιώντας τα περιορισμένα εργαλεία που έχω στη διάθεσή μου» ανέφερε στο Page Six.

Επίσης προσθέτει «Μερικά από τα σκίτσα είναι λιτά, άλλα είναι πιο αφηρημένα και είναι ιδιαίτερα όσον αφορά το νόημα και την εμφάνιση για όσους τα παρατηρούν».

Το Netflix  πλήρωσε στην Άννα 320.000 δολάρια για να μπορεί να λάβει τα δικαιώματα της ιστορίας για την σειρά.

Δείτε επίσης: Η Άννα Ντέλβι πουλάει τους πίνακες που δημιούργησε στην φυλακή