Μπορεί το καλοκαίρι να σκεφτόμαστε κυρίως τα νησιά, όμως η πόλη έχει τη δική της ομορφιά! Αυτό το διάστημα οι δρόμοι της πρωτεύουσας χαλαρώνουν από την κίνηση και μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε την Αθήνα, βλέποντάς τη με άλλο μάτι! Κάθε καλοκαίρι η πόλη άλλωστε γεμίζει με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και events, ενώ μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας σε μια από τις μοναδικές ταράτσες κάποιου ξενοδοχείου!

Μια μοναδική παραλία υποδέχεται το METAXA Pop Up Bar

Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, το αγαπημένο METAXA, μας καλεί να απολαύσουμε τα ηλιοβασιλέματα στο κέντρο της πόλης. Ετοιμάσου να ζήσεις ένα αναπάντεχο καλοκαίρι. Στην καρδιά της Αθήνας, στην κίνηση της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, βρίσκεται το νέο σου στέκι για φέτος! Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος στην Πλατεία Μαβίλη, κρύβεται μια μοναδική παραλία που για τέσσερις εβδομάδες θα υποδεχθεί το METAXA Pop Up Bar.

Νέα απεριτίφ με ελληνικό χαρακτήρα

Από τις 15 Ιουλίου και για ένα μήνα, το πολύπλευρο και μοναδικό METAXA, με σπάνια χαρίσματα και χαρακτηριστικά, που το κάνουν συχνά αναπάντεχο, θα βάλει τη γευστική του υπογραφή στα πιο διαφορετικά καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη. Οι επισκέπτες του Mavili Beach θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική θέα σε συνδυασμό με ένα από τα τρία νέα απεριτίφ. Πρόκειται για δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador.

Όλα τα νέα απεριτίφ έχουν αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα. Το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα. Και τα τρία έχουν ως βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων. Τα κεχριμπαρένια ηλιοβασιλέματα και οι μαγικές βραδιές χρειάζονται πάντα και το κατάλληλο soundtrack! Αυτό το υπογράφει ο En Lefko 87,7.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάσαμε το brunch στο νέο flagship κατάστημα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ στην Γλυφάδα – Οι εντυπώσεις μας: | Thats Life. Life as it is!