Ήρθαν τα νέα φυτικά μπιφτέκια από τα LIDL, τα οποία είναι όχι μόνο 100% Vegan αλλά και κλιματικά ουδέτερα. Tα νέα φυτικά burger είναι ιδανικά για χορτοφάγους, vegan, pescatarian αλλά και κρεοφάγους που νηστεύουν ή απλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Είναι πεντανόστιμα και δύσκολα τα ξεχωρίζεις από πραγματικό κρέας.

φυτικά burger

H Lidl Ελλάς εισάγει στα καταστήματά της από τη σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 τα vegan μπιφτέκια υπό την ιδιωτική ετικέτα «Next Level Meat». Με αυτόν τον τρόπο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών για εναλλακτικές μορφές κρέατος.

Νέα φυτικά burger: «Ηθικό», οικολογικό αλλά και γευστικό κρέας το «Next Level Meat»

Οι σημερινοί καταναλωτές είτε για ηθικούς είτε για οικολογικούς λόγους, επιθυμούν να καταναλώνουν λιγότερο ή καθόλου κρέας ενώ παράλληλα δεν θέλουν να στερούνται τη γευστική απόλαυση του κρέατος. Τα νέα φυτικά burger τους προφέρουν όλα όσα ζητούν.

Τα μπιφτέκια «Next Level Burger» αποτελούνται, μεταξύ άλλων από: λαχανικά, μανιτάρια, αρακά, πρωτεΐνη σίτου και σόγιας, καθώς και χυμό παντζαριού.

H Lidl Ελλάς εργάζεται εντατικά ώστε να κάνει τις διαδικασίες και τα προϊόντα της πιο βιώσιμα. Παράλληλα, λαμβάνει υπόψη τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πτυχές.

Αποτελούμενα από φυτικές πρωτεΐνες, τα υγιεινά υποκατάστατα κρέατος, έχουν 91% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγή σε σχέση με τα συμβατικά μοσχαρίσια μπιφτέκια, ενώ είναι 100 % ουδέτερα για το κλίμα, δεδομένου ότι το υπολειπόμενο 9% εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα αντισταθμίζεται από την εταιρία ClimatePartner βάσει κλιματολογικών πιστοποιήσεων.

Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για την αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη βοήθεια ενός κωδικού QR. Βρίσκεται πάνω στη συσκευασία του προϊόντος.

Η συσκευασία είναι και αυτή φιλική προς το περιβάλλον

Ο χαρτονένιος δίσκος είναι επικαλυμμένος με μια λεπτή, αφαιρούμενη μεμβράνη και σφραγισμένος με μία δεύτερη στρώση λεπτής μεμβράνης, ενώ όλα τα υλικά μπορούν να διαχωριστούν μεταξύ τους και είναι ανακυκλώσιμα.

Με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Lidl Ελλάς «Next Level Meat», οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να στερηθούν τη γεύση του κρέατος. Παράλληλα συμβάλλουν στις συνθήκες καλής διαβίωσης των ζώων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα: lidl-hellas.grcorporate.lidl-hellas.gr

Καθώς και στα social media: facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas

instagram.com/lidl_hellas

youtube.com/user/lidlhellas