Κάθε Χριστούγεννα, οι περισσότεροι από εμάς, χαζεύουμε στα καταστήματα τις όμορφες διακοσμητικές σφαίρες χιονιού, αφού αποτελούν εξαιρετικές προσθήκες για να ομορφύνουν το χώρο μας. Μια γυναίκα από την Κίνα όμως έδειξε λίγο παραπάνω ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα μια τεράστια συλλογή.

Η Γουέντι Σουν είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness  για τη μεγαλύτερη συλλογή από γυάλινες μπάλες χιονιού, αφού έχει στην κατοχή της συνολικά 4.238. Η ίδια μάλιστα ανέφερε ότι δεν έχει πλέον χώρο για τα διακοσμητικά αντικείμενά της.

Η 50 ετών από τη Σαγκάη κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής γυάλινων σφαιρών με χιόνι από το 2005, όταν είχε 904 χιονόμπαλες.

«Όποτε βλέπω μια νέα σφαίρα που δεν έχω ήδη και ανταποκρίνεται στα κριτήρια επιλογής μου, έχω την επιθυμία να την αποκτήσω» είπε η Σουέν στο Wales Online. «Με ενθουσιάζει που τις προσθέτω στη συλλογή μου» τόνισε.

Η συλλέκτρια είπε ότι πρέπει να είναι πιο επιλεκτική όσον αφορά τις νέες προσθήκες στη συλλογή της, επειδή δεν διαθέτει πλέον χώρο.

«Αντί να αγοράζω οποιαδήποτε σφαίρα, τώρα με ελκύουν εκείνες με πιο όμορφη εμφάνιση, πιο δημιουργικά σχέδια ή κάποιες που είναι σπάνιες» εξήγησε.

Διαβάστε επίσης: Βαλάντης, Σπανού ή Μαρτίκας; Μάθε ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor | Thats Life. Life as it is!