Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε συνέντευξη και ανάμεσα σε πολλά μίλησε και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί από τον κόσμο. Εσύ τί ακραίο έχεις κάνει για το αγαπημένο σου είδωλο;

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δήλωσε: «Θαυμαστής μου έχει κάνει το πρόσωπό μου τατουάζ στην πλάτη του».

Στην συνέχεια είπε: «Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα, έβαζα καινούριες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, αλλά επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα. Έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα, αλλά δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει».

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Είπε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι, θα ήθελα να ήταν κάτι καλό και να έχει απήχηση. Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα».

Αναφέρθηκε ακόμα και για την προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Δεν συγχωρώ την απιστία σε μια σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μια σχέση. Το σεξ δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο για εμένα, θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μια σχέση».

Διάβασε επίσης:

Θα έδινες 5.600 δολάρια για ένα… εσώρουχο;