Είναι γεγονός ότι τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα έχουν αναγκάσει τις γυναίκες να δίνουν μια μόνιμη “μάχη” με το βάρος τους. Τα αψεγάδιαστα σώματα στα social media, οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια, ενισχύοντας τις ανασφάλειες. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σιγά σιγά αυτό να αλλάζει, αφού γυναίκες με φυσιολογικό βάρος αποτελούν συχνά κεντρικά πρόσωπα σε καμπάνιες. Παρόλα αυτά, τα περιττά κυλά βασανίζουν ακόμα και τις pop stars,  “γκρεμίζοντας” συχνά την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους.

To video της Bebe Rexha στο TikTok

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η Bebe Rexha, η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο με τους θαυμαστές. Μίλησε για τον αγώνα που δίνει με την εικόνα του σώματός της, αλλά και το γεγονός ότι δεν αισθάνεται άνετα μ’ αυτό.
«Είναι περίοδος διακοπών και ξέρω ότι όλοι υποτίθεται είμαστε χαρούμενοι… Νομίζω έχω τα περισσότερα κιλά από ποτέ. Ζυγίστηκα και δεν αισθάνομαι άνετα να μοιραστώ το βάρος μου γιατί νιώθω αμήχανα», είπε η pop σταρ.
Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν θέλει να δημοσιεύσει πολλά στο Instagram ή το TikTok της επειδή αισθάνεται πιεσμένη με το βάρος της.
«Δεν αισθάνομαι καλά στο σώμα μου, και όταν δεν αισθάνομαι καλά, δεν θέλω να δημοσιεύσω, και αυτός είναι πραγματικά ο λόγος που δεν έχω δημοσιεύσει τον τελευταίο χρόνο τόσα πολλά όσο παλιά», είπε.


Η Rexha παραδέχτηκε, επίσης, ότι η μάχη της με την εικόνα του σώματος προέρχεται από «πόνο και σύγχυση» σχετικά με το πώς να βοηθήσει τον εαυτό της, αναγνωρίζοντας ότι παλεύει επίσης με το πώς να αγαπήσει τον εαυτό της.
Η τραγουδίστρια συνήθως ανεβάζει θετικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τον Ιούνιο, στο TikTok ανέβασε ένα βίντεο με σέξι εσώρουχα, ζητώντας από τους θαυμαστές της να θεωρήσουν φυσιολογικό το βάρος για τις γυναίκες στα 75 κιλά.

@beberexhaHonest update.♬ original sound – BebeRexha

Διαβάστε επίσης: Τρεις αλλαγές για το νέο έτος που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας | Thats Life. Life as it is!