Όταν σκεφτόμαστε την πολυτάραχη προσωπική ζωή του Brad Pitt – αφήνοντας έξω την πετυχημένη πορεία του στον χώρο της ηθοποιίας και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του – η πρώτη ερώτηση που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα περίεργο δίπολο. #TeamJennifer ή #TeamAngelina; Έχουμε δημιουργήσει μία αφήγηση όπου δύο εξίσου πετυχημένες γυναίκες ανταγωνίζονται για τα «μάτια» ενός άντρα, χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει ποτέ κάποια κόντρα μεταξύ τους. Και ενώ πέρνουμε θέση στο ποια πρώην σύζυγος του ηθοποιού ήταν η χειρότερη, μήπως τελικά ο «κακός» της υπόθεσης ήταν ο ίδιος ο Brad; Εάν και η Jennifer Aniston μιλάει με τα καλύτερα για εκείνον, παρά τις φήμες ότι ο χωρισμός τους επήλθε λόγω της φερόμενης απιστίας του (άλλος ένας λόγος που ο κόσμος μισεί την Angelina Jolie) η δεύτερη έχει προχωρήσει σε διάφορες αποκαλύψεις που υπονοούν κακοποιητική συμπεριφορά σε εκείνη και τα παιδιά τους, στις οποίες εμπλέκεται και ο αλκοολισμός του ηθοποιού.

Σε νέα της συνέντευξη στον Guardian, η Angelina Jolie μίλησε και πάλι για τον γάμο της με τον Brad Pitt αναφέροντας ότι φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών της μετά τα βίαια ξεσπάσματα του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, αναφέρεται σε περιστατικά που έγιναν στις Η.Π.Α. για τα οποία όμως δεν μπορεί να μιλήσει, καθώς η υπόθεση εκδικάζεται ακόμη. Το μόνο όμως που μπορεί να αποκαλύψει είναι ότι τότε κατάλαβε ότι πρέπει να απομακρύνει τον Πιτ από τα παιδιά της για να τα προστατέψει.

Επίσης, προσθέτει, 3 από τα παιδιά της έχουν ζητήσει τα ίδια να καταθέσουν [αφήνει να εννοηθεί κατά του πατέρα τους] όμως το δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνια δεν επιτρέπει σε παιδιά να μιλούν στο δικαστήριο ευθέως, χωρίς να μεσολαβεί ο δικηγόρος τους. Σε αυτό, σχολίασε η Αντζελίνα, ως υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Καλιφόρνια είναι πίσω σε σχέση με την Ευρώπη, όπου ένα παιδί έχει περισσότερα δικαιώματα όταν σταθεί απέναντι από τον εισαγγελέα. «Σκέφτηκα, εκτός από μητέρα, ότι έτσι θα προστατέψω τα δικαιώματα των παιδιών. Παλεύοντας για τα συγκεκριμένα παιδιά, που τυχαίνει να είναι και τα δικά μου παιδιά».

«Η απόφαση να απομακρύνω τον Brad δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς έπρεπε να απομακρύνω τα παιδιά μου από τον πατέρα τους. Η απόφαση αυτή, όμως, έγινε για το δικό τους καλό».

Σε ερώτηση στο πώς αισθάνεται τα τελευταία 5 χρόνια, από το 2016 που έγινε η αίτηση διαζυγίου, που τρέχει η δικαστική της μάχη με τον Brad Pitt σχολίασε ότι «για εμένα τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν μία δεκαετία. Μία τραυματική δεκαετία που με άφησε πληγωμένη». Έπειτα, ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε ότι δυστυχώς δεν μπορεί να μπει σε λεπτομέρειες λόγω της δικαστικής μάχης η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τελειώνοντας την συνέντευξη δήλωσε πως η μόνη της επιθυμία είναι όλη η οικογένεια να αναρρώσει από όσα συνέβησαν και αυτό συμπεριλαμβάνει και τον πατέρα των παιδιών. «Θα είμαστε πάντα μία οικογένεια, εξάλλου» συμπληρώνει. Να σημειωθεί ότι το 2019 η Τζολί είχε δηλώσει ότι αγόρασε σπίτι στην Καλιφόρνια ώστε να μπορούν να παιδιά της να βλέπουν συστηματικά τον πατέρα τους.

Ο Pitt με την σειρά του έχει απαντήσει ελάχιστες φορές για το συγκεκριμένο θέμα. Αντιθέτως, με την Τζολί, η οποία ερωτάται σε κάθε της συνέντευξη για τον αποτυχημένο της γάμο, ο Brad ερωτάται συνήθως για την καριέρα του. Τις λίγες φορές που έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις δημόσια, έχει παραδεχτεί το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό και την εισαγωγή του σε πρόγραμμα απεξάρτησης, ωστόσο έχει δηλώσει πως ουδέποτε υπήρξε βίαιος προς τον Maddox *τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού) παρά μόνο του φώναζε.

 Δείτε ακόμη: Παράνομη η υιοθεσία του Maddox από την Angelina Jolie και τον Brad Pitt;