Τρεις γυναίκες έπαιξαν κυριολεκτικά ξύλο για το ποια θα πάρει το πακέτο με ρολά χαρτιού τουαλέτας. Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον κόσμο και ο πανικός στα σουπερμάρκετ είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

 

Ξεκαρδιστικό συμβάν ή δυσοίωνο περισταστικό;

Στο κατάστημα της Αυστραλιανής αλυσίδας σουπερμάρκετ, Woolworths, στην περιοχή Chullora, έλαβε χώρα ο τσακωμός για το χαρτί τουαλέτας. Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα προσπάθησε να πάρει ένα πακέτο χαρτί τουαλέτας από το καροτσάκι των δύο γυναικών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την στιγμή της «μάχης»:

Χρειάστηκε να επέμβει ο υπεύθυνος του μαγαζιού για να χωρίσει τις 3 γυναίκες, ενώ κάλεσε και τις Αρχές. Ο εκπρόσωπος τη αστυνομίας δήλωσε στην επίσημη αναφορά ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό καθώς οι προμήθειες φτάνουν για όλους. Ακόμη, ανέφερε ότι τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή και όποιος χρησιμοποιήσει βία θα βρεθεί ενώπιον των δικαστηρίων.

Οι 2 γυναίκες, ηλικίας 23 και 60 ετών που «πιάστηκαν στα χέρια» για τα χαρτιά τουαλέτας, συνελήφθησαν. Η ακρόασή τους θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.