Η αγωνία βρίσκεται ήδη στο κατακόρυφο στο αγαπημένο reality επιβίωσης, Survivor… Ύστερα από τις δύο αποχωρήσεις «βόμβες» των δύο φαβορί για τον τελικό (James και Νίκος) έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τα «πατήματά» του, δίνοντας πλέον μεγαλύτερη έμφαση σε ατομικές αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα! Πλέον, όλοι οι παίκτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους προς τον τελικό, καθώς δεν απέχουμε και πολύ από την ημέρα που θα ανακηρυχτεί ο απόλυτος «survivor», o οποίος θα έχει καταφέρει να επιβιώσει στον μακρινό Άγιο Δομήνικο για σχεδόν 6 μήνες!

Στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης (18/5), ο Σάκης Κατσούλης (που όμως είναι ήδη υποψήφιος) κατάφερε να αποσπάσει την πολυπόθητη ατομική ασυλία, ύστερα από έναν αγώνα ενάντια στην Ελένη Χαμπέρη. Αυτή η ασυλία του έδωσε το δικαίωμα να στείλει στην κρίση του κοινού έναν ακόμη παίκτη, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, καθώς είχε ήδη προταθεί από τον Γιώργο Ασημακόπουλο στα αγωνίσματα της Δευτέρας. Ο 30χρονός επιχειρηματίας βέβαια για να τα καταφέρει είχε και μια μικρή χείρα βοηθείας από τον Ντάφυ, ο οποίος στο μεταξύ τους αγώνισμα αποφάσισε να μην ρίξει βολή, δίνοντας του το δικαίωμα να κερδίσει. Αν και αυτή η πράξη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους υπόλοιπους παίκτες, παρόλα αυτά ο Τριαντάφυλλος παραδέχθηκε με θάρρος ότι το έκανε για να δώσει το δικαίωμα στον Σάκη να συνεχίσει. Η συνέχεια βέβαια ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, καθώς οι 5 Amigos ψήφισαν την Μαριαλένα και έτσι έβαλαν την «οικογένεια» (που αποτελείεται από τους Σάκη, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο) στο στόχαστρο. Ο Σάκης από την πλευρά του, κρίνοντας με βάση αγωνιστικά κριτήρια αποφάσισε να βγάλει στον τάκο τη Νικολέτα, θεωρώντας την ως την πιο αδύναμη παίκτρια σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σήμερα, λοιπόν 19/5 στο σημερινό συμβούλιο πρόκειται να μάθουμε ποιος ή ποια παίκτης/-τρια θα αποχωρήσει από Survivor και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η Νικολέτα θα είναι εκείνη που θα παραδώσει τη δάδα της. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Μαριαλένα με τη Νικολέτα κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους, με την πρώτη να κερδίζει στο νήμα και για λίγες μόνο ψήφους διαφορά! Αναμφίβολα, εφόσον η Νικολέτα αποχωρήσει, τότε η «Amigos» θα έχουν χάσει έναν παίκτη, για αυτό και ισορροπίες και πάλι θα αλλάξουν! Πραγματικά ανυπομονούμε για τις νέες εξελίξεις στο πετυχημένο reality επιβίωσης!