Εδώ και καιρό η υπόθεση του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ απασχολεί τα media με αποκαλύψεις σχετικά με τις αποφάσεις και την διαδικασία στις δικαστικές αίθουσες.

Ξένες ιστοσελίδες υποστηρίζουν οτι ο Τζόνι Ντεπ διατηρεί ερωτική σχέση με μια απο τις δικηγόρους της νομικής του ομάδας, Καμίλ Βάσκεζ. Η γοητευτική δικηγόρος ειδικεύεται σε δικαστικές διαφορές και παραβιάσεις συμβολαίων.


Πολλοί λένε οτι η σχέση που έχει η Βάσκεζ με τον Ντεπ δείχνει μια οικειότητα μεταξύ τους κάτι που δεν έχει με τους υπόλοιπους δικηγόρους της νομικής του ομάδας.


Παρότι η γλώσσα του σώματος μπορεί να μαρτυρήσει πολλά το ΤΜΖ καταρρίπτει τις συγκεκριμένες φήμες λέγοντας «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι “κουμπωμένοι”, όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του».

Δείτε επίσης: Πως μια εταιρία μακιγιάζ εμπλέκεται στην διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard