Ναι, είναι επίσημο! O Hayden Christensen επιστρέφει στον ρόλο του Anakin Skywalker που τον έκανε γνωστό (και μισητό), αυτή τη φορά φορώντας την στολή του Alter Ego του, Darth Vader! Εμείς οι fans του σύμπαντος του Star Wars, περιμέναμε 15 χρόνια να αποδοθεί δικαιοσύνη στον κακογραμμένο χαρακτήρα του Anakin Skywalker, στην 2η τριλογία της σειράς. Ο ρόλος που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα του Hayden Christensen, καθώς δέχτηκε τεράστιο μίσος από τους fans και προκατάληψη από τους παραγωγούς άλλων ταινιών, επιστρέφει αυτήν την φορά στην μικρή οθόνη, πλάι στον Ewan McGregor, για την σειρά Kenobi του Disney+.

O Anakin Skywalker κάνει την μετατροπή του από Jedi σε Sith Lord στην ταινία Revenge of the Sith, όπου μεταμορφώνεται επιτέλους στον πιο αγαπημένο κακό κακό όλων των εποχών, στον Darth Vader. Εάν και ο Hayden Christensen ποτέ δεν κατάφερε να ενσαρκώσει τον ρόλο, αυτήν την φορά θα φορέσει την στολή του Darth Vader, σε μία πολυαναμενόμενη σειρά που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021.

Ο Hayden Christensen φοράει την στολή του Darth Vader στο πλάι του δημιουργού του Star Wars, George Lucas.

Hayden Christensen Kenobi

O Hayden Christensen (Anakin Skywalker – Darth Vader) μαζί με τον Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) θα ξανασυναντηθούν στην επερχόμενη σειρά του Disney+, ‘Kenobi’.

Τι θα δούμε στην σειρά Kenobi με τους Ewan McGregor και Hayden Christensen

H νέα live action σειρά με πρωταγωνιστές τον Ewan McGregor και τον Hayden Christensen θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του Revenge of the Sith, με τον Obi-Wan Kenobi να βρίσκεται στην απομόνωση του στον πλανήτη Tatooine, προσέχοντας τον νεαρό Luke Skywalker.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο! Στην κορυφή του Box Office αυτή τη στιγμή το… Star Wars: Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται!