Την Τρίτη το βράδυ, ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο YouTube μοιράστηκε μια unplugged εκτέλεση του τραγουδιού “Ζάρι” από τη Μαρίνα Σάττι, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Στην εν λόγω εκτέλεση, η Σάττι τραγουδά με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων όπως το κλαρίνο, το τουμπερλέκι και ο ζουρνάς.

Ένα σημαντικό στοιχείο που ξεχώρισε στο βίντεο είναι ο χορός της Μαρίνας Σάττι, η οποία αρχίζει να χορεύει τσιφτετέλι στο 2:25, λαμβάνοντας πολλά θετικά σχόλια στο YouTube. Φανατικοί θαυμαστές και διεθνείς υποστηρικτές εκφράζουν με ενθουσιασμό την υποστήριξή τους για την ελληνική συμμετοχή, με σχόλια όπως «Μαρινάρα πάμε να τους δείξουμε πώς γίνεται» και εκφράσεις ελπίδας για τη νίκη.

Δες το βίντεο:

Ο 68ος Διαγωνισμός της Eurovision θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου, με τη Μαρίνα Σάττι να εμφανίζεται στην τέταρτη θέση κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού στις 9 Μαΐου. Ο πρώτος ημιτελικός στις 7 Μαΐου θα περιλαμβάνει 15 χώρες με τη συμμετοχή και ψήφο της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Στον δεύτερο ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, θα ακολουθήσουν άλλες χώρες με την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία να παρακολουθούν και να ψηφίζουν.

Το Χ πήρε φωτιά με τη Μαρίνα Σάττι:

Διάβασε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Περνά δύσκολες ώρες! Πέθανε ο μπαμπάς της 68 ετών!