Το τέλειο μανικιούρ μπορείς να το κάνεις σε 5’ στο σπίτι και να βγεις έξω εντυπωσιακή. Τα αστέρια αυτά είναι ακριβώς αυτό, και μπορείς να τα κάνεις σε διάφορες παραλλαγές για κάθε mood!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 2 μανό (κλασικά 1 μαύρο κι ένα ασημί ή με ασημί glitter), ένα base coat κι ένα top coat (matte ή glossy)!

Βάψε τα νύχια σου με το base coat και το ένα μανό όπως θα έκανες κανονικά και άσε τα να στεγνώσουν. Μόλις συμβεί αυτό έχεις δύο επιλογές:

Η πρώτη είναι να τοποθετήσεις μία μικρή ποσότητα από το δεύτερο μανό με το βουρτσάκι στο νύχι σου (εκεί όπου θες το αστέρι), και ύστερα με μια οδοντογλυφίδα να «τραβήξεις» το μανό σε 4 ή 5 άκρες ώστε να δημιουργήσεις το αστέρι σου.

Η δεύτερη είναι να πάρεις μια οδοντογλυφίδα και να τη βουτήξεις στο μανό, και ύστερα να κάνεις το σχέδιό σου με αυτήν (η οδοντογλυφίδα θα μαζέψει λιγότερη ποσότητα μανό, οπότε θα μπορείς να προσθέσεις περισσότερες λεπτομέρειες αλλά θα πάρει περισσότερη ώρα).

Μόλις στεγνώσουν τα αστεράκια που έφτιαξες, βάλε μια στρώση top coat από πάνω και μόλις στεγνώσει και αυτό είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις τους πάντες!

star-nails-2

Αν θες να δεις κι άλλα εύκολα σχέδια μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις εύκολες καρδιές και τα εύκολα λουλούδια!