Μπορεί ο Ιανουάριος να τελειώνει σιγά-σιγά, αλλά ο χειμώνας ακόμα καλά κρατεί· Γι’αυτό εμείς διαλέξαμε τις 4 πιο hot τάσεις στο μανικιούρ, έτσι ώστε τα νύχια σου να αποκτήσουν το πιο must χειμερινό στυλ που θα μπορούσες να ζητήσεις!

Χρυσές λεπτομέρειες

Ένα κομψό γαλλικό με flakey glitter (όπως αυτό στη φωτογραφία); Μία μικρή καρδιά σε κάθε παράμεσο; Ρίγες; Αστέρια; Βούλες; Λουλούδια; Η επιλογή είναι δική σου, αλλά μια χρυσή λεπτομέρεια στο μανικιούρ σου θα κάνει τη διαφορά!

gold-flakes

Matte γκρι

Άσε στην άκρη το glossy top coat σου και πιάσε το matte! Κατά προτίμηση με ένα λαχταριστό γκρι μανό για τέλειο χειμερινό στυλ!

planet revlon art shiny matte in khaki satin revlon Matte Grey Nail Polish nail art shiny matte enamel in khaki satin

Μεταλλικά

Κάνε ένα μονόχρωμο rose gold, ασημί ή χάλκινο μανικιούρ, τα μεταλλικά χρώματα είναι απίστευτα hot αυτή την κρύα εποχή ενώ το μονόχρωμο σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να κάθεσαι με τις ώρες μέχρι να στεγνώσει η κάθε στρώση μανό! Bonus, τα μεταλλικά μανό τείνουν τα ξεφτίζουν πιο αργά από τα υπόλοιπα!

metallic

Κόκκινο ή/και nude

Το κόκκινο και το nude είναι αγαπημένα των μεγαλύτερων οίκων μόδας αυτό το χειμώνα, και γι’αυτό το λόγο αξίζει να τα συνδυάσεις σε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ! Γαλλικό, ρίγες ή ένα από τα σχέδια που αναφέρω παραπάνω θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη!

red-n-nude

 Για ακόμα περισσότερες ιδέες για τα νύχια σου ρίξε μια ματιά εδώ!