Αναλυτικά οι προβλέψεις:

KΡΙΟΣ: Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν μπορείς να το αντιληφθείς γιατί επειδή είσαι απασχολημένη με κάποιο συναισθηματικό δράμα που έχει καταλάβει όλη σου την ύπαρξη. Μην ασχολείσαι με θέματα που δεν αφορούν εσένα. Ο χρόνος και η ενέργειά σου είναι πολύτιμη!
Tip: Κράτα το μυαλό σου σε εγρήγορση και επικεντρώσου στους στόχους σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον έχεις πέσει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο! Να είσαι προσεκτική γιατί δίνεις περισσότερα από όσα μπορείς και θα εξαντληθείς. Περίμενε και από τους άλλους να σου αναταποδώσουν αυτά που δίνεις εσύ.
Tip: Να είσαι απαιτητική όσο πρέπει από τους άλλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην κάνεις απλά όνειρα αλλά προσπάθησε να τα πραγματοποιήσεις κιόλας. Αν δεν επενδύσεις στον τρόπο που μπορείς να τα υλοποιήσεις τότε δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα! Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να θέσεις τα πράγματα σε κίνηση!
Tip: Η στάση σου και η σκέψη σου είναι πιο ευέλικτη! Εκεταλλεύσου το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπολόγισε τον εαυτό σου σαν να είναι κάτι το ανώτερο! Η αναποφασιστικότητά σου είναι ικανή να εμποδίσει αυτά που θέλεις να κάνεις! Μην το αφήνεις! Πάρε μια πιο ενεργή στάση!
Πίστεψε στον εαυτό σου, στα δικαιώματα και στις απόψεις σου!
Tip: Θα ανταμειφθείς αν αφεθείς στις δυνάμεις σου!

ΛΕΩΝ: Βεβαιώσου ότι έχεις εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνάμεις σου! Πολλοί βασίζονται σε εσένα! Μην τους απογοητεύσεις.
Tip: Οι άνθρωποι σε παρακολουθούν και ξέρουν πότε τηρείς τις υποσχέσεις σου και πότε όχι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα νιώσεις μια ανεξήγητη ένταση! Αυτό το συναίσθημα της σύγκρουσης με τους άλλους μπορεί να κάνει το στομάχι σου να έχει κόμπους. Γεγονός που θα σε κάνει να μην μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα!
Tip: Προσπάθησε να μην παίρνεις τα πάντα προσωπικά.

ΖΥΓΟΣ: Μην υποτιμάς τις ικανότητές σου. Είσαι στα πρόθυρα να θριαμβεύσεις γι’ αυτό μην το χαλάς τώρα. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα αν αφήσεις να κυλήσουν όπως πρέπει.
Tip: Αν πάλι τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως ήθελες σημαίνει πως η κατάσταση δεν ήταν για να γίνει αλλιώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχε λίγη πίστη σήμερα! Εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα και έχε εμπιστοσύνη ότι τα πράγματα θα κυλήσουν όπως θέλεις! Χαμογέλα και προχώρα. Μην κολλάς σε ανθρώπους που σε πάνε πίσω.
Tip: Μια θετική στάση θα σε οδηγήσει σε μια σωστή κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν οι άλλοι δεν ξέρουν ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να προχωρήσουν εσύ είσαι αποφασιστική και το κάνεις όταν πρέπει! Γίνε όσο επιθετική γίνεται σήμερα προκειμένου να βάλεις σε τάξη τα θέματά σου!
Tip: Λείπει ένα κομμάτι από το παζλ σου. Ήρθε η ώρα να το βρεις και να το ενώσεις με τα άλλα κομμάτια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μυαλό σου πηγαίνει σε χίλιες κατευθύνσεις σήμερα. Μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο να το σκεφτείς και να πρέπει αυθόρμητα να δεις ποια κίνηση πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πρέπει αν είσαι σε θέση να αντιδράς γρήγορα!
Tip: Όσο πιο λίγο χρόνο χρειαστεί να κάνεις τόσο πιο καλά θα είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναισθηματική πληρότητα σου υπόσχονται τα άστρα σήμερα! Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο! Απόλαυσε τη στιγμή όπου και αν είσαι.
Tip: Ξέχνα και λίγο τις υποχρεώσεις σου !

IXΘΥΣ: Το μεγαλύτερο σου όνειρο βρίσκεται σε εξέλιξη πραγματοποίησης! Όμως ένα μεγάλο εμπόδιο έρχεται στο δρόμο σου το οποίο δεν είναι ορατό έτσι ώστε να μπορέσεις να το κάνεις πέρα.Επειδή δεν είναι ολοφάνερο ποιο είναι το εμπόδιο σου σταμάτα να ασχολείσαι με αυτό και εξέτασε γενικά ποια είναι τα πράγματα, άνθρωποι, καταστάσεις που σε εμποδίζουν στη ζωή σου από το να κάνεις αυτά που θέλεις!
Tip: Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και απόλαυσε τις στιγμές που έρχονται!