Περι That’s Life

That’s Life: Life as it is!

Στο Thats Life κλείνουμε το μάτι στη ζωή και γράφουμε για αυτήν!

Το πληκτρολόγιο μετατρέπεται σε έκφραση κι επικοινωνία. Στο Thats Life μιλάμε για τη δική μας ζωή, γράφουμε για τη δική σου ζωή, απεικονίζουμε τη ζωή όλων!

Το That’s Life είναι ένας δικτυακός τόπος ιδεών, συμβουλών και απόψεων. Δεν παρουσιάζουμε μια ωραιοποιημένη ζωή, απλώς αναζητούμε, αναδεικνύουμε και μοιραζόμαστε μαζί σου την ωραία πλευρά της ζωής.

Στο Thats Life πιστεύουμε πως η ζωή θέλει αισθητική γι’ αυτό και θα βρεις πολλά άρθρα για μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τέχνη. Στο Thats Life πιστεύουμε πως τη ζωή πρέπει να τη μοιραζόμαστε γι’ αυτό και θα βρεις συμβουλές, άρθρα, προβληματισμούς για την οικογένεια, το παιδί, το σεξ και τις σχέσεις. Στο Thats Life λατρεύουμε την χαλαρή πλευρά της ζωής γι’ αυτό και θα βρεις συνταγές, συμβουλές wellness, ιδέες για ταξίδι. Στο Thats Life σου δίνουμε συμβουλές για το πως μπορείς να αξιοποιήσεις την τεχνολογία. Στο Thats Life πιστεύουμε πως η ζωή έχει αξία μόνο αν προάγεται η τέχνη κι ο πολιτισμός γι’ αυτό και σε ενημερώνουμε για κινηματογράφο, θέατρο, μουσική, εκδηλώσεις και βιβλίο. Τέλος, στο Thats Life διαδίδουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινή σου ζωή.

Στο Thats Life εμπνεόμαστε από τους στίχους τους ομώνυμου τραγουδιού του Φρανκ Σινάτρα και πιστεύουμε πως «ό,τι κι αν συμβαίνει δεν πρέπει να μας απογοητεύει, γιατί αυτός ο μεγάλος, παλιός κόσμος συνεχίζει να περιστρέφεται!» (But I just can’t let it get me down, Cause this big old world keeps spinnin’ around.)

Εκδότης: Κωνσταντίνος Νόστης

Διευθυντής: Κωνσταντίνος Νόστης
Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κότσακας
Αρχισυντάκτρια: Ελένη Σαραντάκη
Διαχειριστής: Κωνσταντίνος Νόστης

Διευθύντρια Διαφήμισης: Ειρήνη Νόστη
Υποδοχή Διαφήμισης: Έλλη Μαστρομανώλη
Λογιστήριο: Ανδρέας Λουλάκης

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Smart Press Εκδοτική – Διαφημιστική ΑΕ

ΑΦΜ: 099361838 / Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθηνών

Διεύθυνση: Μάγερ 11, 10438, Αθήνα
Τηλ.: 
210-5230000, 210-5201500
Email: 
[email protected] / [email protected]