Είναι Δευτέρα και ελπίζω να λιάζεσαι σε κάποια παραλία! Αν δεν το κάνεις αυτό τότε ήρθε η ώρα να δεις τις προτάσεις μας για αυτή την εβδομάδα ώστε να μπεις σε καλοκαιρινό mood. Πάμε;

Δευτέρα 1/7

Ψήνεσαι για κοκτέιλ; Το ιστορικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σας καλωσορίζει σε ένα αξέχαστο ταξίδι και σας εύχεται … Bar Voyage! Με την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση & με διαβατήριο ένα μενού επιμελημένο από την έμπειρη ομάδα των bartenders του ξενοδοχείου θα εξερευνήσετε τρεις ιδιαίτερους προορισμούς και θα απολαύσετε σπάνια premium ποτά & cocktails.

APERITIVO @ Alexander’s bar

RUM @ Alexander’s Cigar Lounge

GIN @ Bar 8

Τρεις μοναδικοί προορισμοί, τρία σπάνια ποτά, αξέχαστες εμπειρίες γεύσεων & αρωμάτων! Καθημερινά από τις 19:00

Τρίτη 2/7

«Η Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ε. Ιονέσκο την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 & ώρα: 19:45 στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αφιερώνοντας την στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ και στα παιδιά με καρκίνο.Το κλασσικό έργο του ρεπερτορίου του παραλόγου συνδέει έξι χαρακτήρες. Δύο Λονδρέζικα ζευγάρια που μαζί πλέκουν έναν επιφανειακό ιστό ανίας, μια καμαριέρα κι έναν πυροσβέστης που προσπαθούν δυνητικά να τον σπάσουν, αλλά η κοινότυπη πραγματικότητα επικρατεί προβάλλοντας την γύμνια της συναισθηματικής αναπηρίας των ζευγαριών. Η τραγουδίστρια είναι πρόσωπο ανύπαρκτο, ο συναισθηματισμός λείπει, οι λέξεις στερεύουν, η τρέλα πλησιάζει…  Αν ο χρόνος σταματήσει ξαφνικά, η στιγμή φωτογραφίζεται σαν εικόνα της ατέρμονης κενόδοξης καθημερινότητας και αποκαλύπτει βάναυσα την ψύχρα της εσωτερικότητας που κυριεύει την ανθρώπινη ψυχή.

Εγώ, εσύ, εμείς… ασυμβατότητα… =σχέση

Μοναξιά, απόγνωση,… τέλμα… =ζωή

Τετάρτη 3/7

O Peter Parker αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη παρέα σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, όλα θα ανατραπούν, όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury. Mαζί θα ξεσκεπάσουν τις μυστήριες επιθέσεις περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Πέμπτη 4/7

Ο 14χρονος Εμίλ παλεύει να μεγαλώσει φυσιολογικά, αλλά βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα παλιό τροχόσπιτο, όπου ζει με τον αλλοπρόσαλλο, μεγαλύτερο αδελφό του και τους ανορθόδοξους γονείς του, ένα εκκεντρικό ζευγάρι που βρίσκει πάντα τρόπο να τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Όταν η Πολίν, ο μεγάλος του έρωτας από το σχολείο, τον προσκαλεί στο κονσέρτο της στη Βενετία, ο πατέρας ανακοινώνει ότι πρόκειται για την τέλεια ευκαιρία να κάνουν ένα οικογενειακό ταξίδι. Με προορισμό τη Βενετία, αυτή η δυσλειτουργική ομάδα ξεκινάει ένα ταξίδι με το τροχόσπιτο, που θα εξελιχθεί σε μία απίστευτη, ξεκαρδιστική και καταλυτική περιπέτεια.

Παρασκευή 5/7

Η Eva Longoria αναλαμβάνει ρόλο παραγωγού και μας παρουσιάζει την καινούργια τολμηρή και γεμάτη σκάνδαλα σειρά «Grand Hotel»! Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX Life φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά που κρύβονται πίσω από τη λαμπερή και πολυτελή όψη του οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach. Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη πλέον σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της. Όταν όμως εμφανίζονται τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia Mendoza (Denyse Tontz) και Javi Mendoza (Bryan Craig), έρχονται στην επιφάνεια ίντριγκες που διαταράσσουν τις – ούτως ή άλλως – εύθραυστες ισορροπίες.Παράλληλα, το πιστό προσωπικό του ξενοδοχείου λειτουργεί ως καταλύτης σε μία πολυεπίπεδη ιστορία που εμπλέκει τους ίδιους, τους επισκέπτες και φυσικά την οικογένεια των ιδιοκτητών. Ενώ οι πλούσιοι και όμορφοι επισκέπτες απολαμβάνουν την πολυτέλεια που τους προσφέρει το ξενοδοχείο, τα εκρηκτικά μυστικά που υπάρχουν συσσωρευμένα, έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αναταραχή στο γυαλιστερό κόσμο του «Grand Hotel». Τελικά, το Grand Hotel και η οικογένεια Mendoza θα αντέξουν το βάρος των αποκαλύψεων;

Σάββατο 6/7

Μια σπονδυλωτή ταινία που αποτελείται από τρία μέρη.

Κεφάλαιο 1: Στη Βέσπα Ο Moretti  εξοργισμένος από το κεντρικό μήνυμα μιας ταινίας που βλέπει στον κινημαγράφο για τη γενιά του, παίρνει τη βέσπα και τριγυρνά στη σχεδόν έρημη καλοκαιρινή Ρώμη.

Κεφάλαιο 2: Νησιά Αναζητώντας την ηρεμία για να γράψει το σενάριο της επόμενης ταινίας του, ο Moretti επισκέπτεται το συνεργάτη του Τζεράρντο, έναν καθηγητή φιλοσοφίας που έχει από καιρό μετακομίσει στο Λίπαρι, την πρωτεύουσα των απομονωμένων Αιολίδων Νήσων. Σε αντίθεση όμως με όσα προσδοκούσε, συναντά ένα Λίπαρι στους ρυθμούς της τουριστικής ανάπτυξης, πολύβουο και γεμάτο αυτοκίνητα.

Κεφάλαιο 3: Γιατροί Η ιστορία, στο ξεκίνημα της οποίας ο Moretti διευκρινίζει ότι είναι απολύτως αληθινή, ξεκινά με τον σκηνοθέτη να προσπαθεί να ανακαλύψει από τι πάσχει μέσα από μια περιπέτεια με επισκέψεις σε γιατρούς δοσμένη με χιούμορ και τρυφερότητα.

Κυριακή 7/7

Οι Κυριακές μας έχουν γεύση πια! Το νέο εστιατόριο δ / Delta Restaurant θα σε παρασύρει σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία γεύσεων! Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του. Το δ / Delta Restaurant βρίσκεται  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ),  στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους φίλους του οι οποίοι απόλαυσαν γεύσεις και κρασιά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεμένες αρμονικά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη μοναδική θέα του χώρου προς τον Φαληρικό όρμο.