Πολλά ταξίδια έχουν ήδη ακυρωθεί και ακόμα και η πιο κοντινή διαδρομή φαντάζει εκδρομή μακριά από το σπίτι. Ευτυχώς υπάρχει το Instagram για να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο των travel bloggers, αλλά και η ανοιξιάτικη συλλογή της GANT που «ταξιδεύει» από την αμερικανική Ανατολική Ακτή μέχρι το Παρίσι.

Ρούχα με διαχρονικό, γαλλικό κλασικό στιλ εμπλουτίζονται με αμερικανικά εμβληματικά αθλητικά στοιχεία και δημιουργούν μια συλλογή με καθαρές γραμμές και τολμηρά σχέδια. Το GANT Varsity Jacket και η μπλούζα Heavy Rugger με απλικέ σήματα αμερικανικών κολεγίων υπογραμμίζουν την αμερικανική κληρονομιά, αλλά συνδυάζονται με γαλλικά preppy κομμάτια, όπως ριγέ sweater μαρινιέρες και πικέ πουκάμισα. Η συλλογή αναμιγνύει μοντέρνα κομμάτια για το γραφείο με θηλυκές μπλούζες και φορέματα, δημιουργώντας το τέλειο αθλητικό στυλ εμπνευσμένο από τη Γαλλία. Αλλά και σε πιο καλοκαιρινό στιλ, οι φυσικές ίνες -όπως πλυμένο βαμβάκι και λινό- είναι κατάλληλες για να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το βαμβάκι seersucker και το λινό προσθέτουν μια όμορφη υφή στη συλλογή.

«Στη φετινή σεζόν θελήσαμε να εξερευνήσουμε την ευρωπαϊκή πλευρά της κληρονομιάς μας. Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε είναι από την καρδιά του ευρωπαϊκού στυλ, τη Γαλλία. Εστιάζοντας στη συγκίνηση και την ελευθερία που νιώθουμε ανακαλύπτοντας έναν νέο πολιτισμό χωρίς όμως να εγκαταλείπουμε τις ρίζες μας, δημιουργήσαμε μια μοντέρνα συλλογή με αγαπημένα κλασικά ρούχα που συνδυάζονται με κομψά, εκλεπτυσμένα κομμάτια – η τέλεια μείξη του preppy αμερικανικού αθλητικού στυλ με τη γαλλική κομψότητα», σχολίασε για τη συλλογή η Karen Vogele, Executive Vice President (EVP) of Product and Design.