Τα βαφτιστήρια την περίοδο του Πάσχα περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα από τη νονά και το νονό. Κάθε χρόνο, ανάλογα με τις επιταγές της μόδας, ζητούν και κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν όμως και κάποια παιχνίδια που εδώ και πολλά χρόνια ενθουσιάζουν στον ίδιο βαθμό μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τα αγαπημένα PLAYMOBIL. Μέσα από μια τεράστια γκάμα, οι νονοί μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που θα κάνει κάθε παιδί να ενθουσιαστεί, ανάλογα με την προσωπικότητα και την ηλικία του.

Αν, λοιπόν, βρίσκεστε σε αναζήτηση των πασχαλινών δώρων με σκοπό να κάνετε τα βαφτιστήρια σας χαρούμενα, τα PLAYMOBIL είναι εδώ για να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Μοναδικές παιχνιδολαμπάδες και απίθανα παιχνίδια καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις των παιδιών.

Ξεκινήστε με την ιδανική λαμπάδα

 

Γιατί να αγοράσετε απλώς μια λαμπάδα, όταν μπορείτε να χαρίσετε σε ένα παιδί ένα εκπληκτικό παιχνίδι με δώρο τη λαμπάδα; Οι νέες παιχνιδολαμπάδες PLAYMOBIL “Πυροσβεστική” είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσουν αυτό το Πάσχα τα αγόρια και θα τους δώσουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δώρο που θα τα φέρει σε επαφή με τη ζωή του πυροσβέστη. Αν το βαφτιστήρι σας πάλι είναι κορίτσι, χαρίστε του την Πιτσαρία PLAYMOBIL με δώρο τη λαμπάδα και αφήστε το να δημιουργήσει τις πιο όμορφες ιστορίες.

Τέλεια δώρα για αγόρια

Εκτός από τη λαμπάδα, είθισται να χαρίζουμε στις γιορτές και ένα παιχνίδι που το παιδί θα χαρεί όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Η PLAYMOBIL διαθέτει ιδιαίτερα δώρα για αγόρια που θα τα φέρουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μυθολογίας και όχι μόνο. Το παιχνίδι Ιάσωνας και οι Αργοναύτες αναβιώνει την Αργοναυτική εκστρατεία. Μαζί με τον Ηρακλή, τον Ορφέα και την Αταλάντη ξεκινούν με την Αργώ από την Ιωλκό, για να φέρουν από την μακρινή Κολχίδα το Χρυσόμαλλο Δέρας. Μια εναλλακτική πρόταση δώρου είναι το Ζέπελιν του Novelmore. Το Ζέπελιν είναι μία ιδιοφυής εφεύρεση του πολυτεχνίτη Dario Da Vanci. Ως αερόπλοιο, όχι μόνο μπορεί να μεταφέρει ανθρώπους ή πολύτιμα αντικείμενα γρήγορα αλλά και να επιτεθεί από ψηλά χρησιμοποιώντας τα πελώρια κανόνια του.

Παιχνίδια που θα λατρέψουν τα κορίτσια

Τα κορίτσια στη μικρή ηλικία συνήθως ονειρεύονται παραμυθένια σκηνικά και επιβλητικά κάστρα. Αφήστε το βαφτιστήρι σας να εξερευνήσει τη ζωή της πριγκίπισσας επιλέγοντας το Πριγκιπικό Κάστρο με τα ευρύχωρα δωμάτια, τις κομψές εξωτερικές σκάλες, την εντυπωσιακή πύλη και το ασανσέρ. Στο Πριγκιπικό Κάστρο οι νεαρές γαλαζοαίματες από όλο τον κόσμο εκπαιδεύονται στα αυστηρά βασιλικά πρωτόκολλα για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στα μελλοντικά τους καθήκοντα.

Για τα παιδάκια προσχολικής ηλικίας

Για τα μικρά παιδάκια από 18 μηνών έως 3 ετών, το νέο Επιπλωμένο Σπίτι PLAYMOBIL διαθέτει τα πάντα. Τα έπιπλα, η κυκλική σκάλα, το επάνω μέρος του τοίχου και το κιγκλίδωμα στερεώνονται ώστε να τοποθετηθούν όπως ακριβώς πρέπει. Δίπλα στην πόρτα εισόδου υπάρχει ένα γραμματοκιβώτιο και κουδούνι στην πόρτα που λειτουργεί. Περιλαμβάνει ακόμα και ηχητικό εφέ στο καζανάκι της τουαλέτας, ενώ το κάθισμα μπορεί να σηκωθεί.

Δώρα για μεγάλα παιδιά και ενήλικες

Όμως, η PLAYMOBIL έχει φροντίσει και για τα μεγαλύτερα παιδιά. Φέτος, κυκλοφόρησε δύο θρυλικά οχήματα που όλοι έχουμε αγαπήσει: το Volkswagen Σκαραβαίο και το Volkswagen Bulli T1. Ένα τέτοιο δώρο σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα ξυπνήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Θέλετε να κάνετε δώρο στον Νονό ή τη Νονά; Τα συλλεκτικά σετ PLAYMOBIL play & give Νονός και Νονά είναι η ιδανική επιλογή. Με κάθε σετ παιχνιδιού PLAYMOBIL play & give δίνετε κι εσείς, ζωή και ελπίδα σε παιδιά που τη χρειάζονται ενισχύοντας το έργο του συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.