Τώρα το καλοκαίρι, θέλει ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Τα καλλυντικά κακής ποιότητας και οι κρέμες που δεν έχουν προστατευτεί από τη ζέστη μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στο δέρμα μας. Γι’ αυτό, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε προϊόντα από αξιόπιστες εταιρείες, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, αλλά και να τα αποθηκεύουμε κατάλληλα. Εμείς, κάναμε μια μικρή έρευνα στην αγορά και ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα τα παρακάτω.

Αναπλαστικό spray κατά των ερεθισμών

Το CICAPLAST B5 SPRAY της LA ROCHE POSAY είναι το πρώτο αναπλαστικό spray που σέβεται το μικροβίωμα και δεν ξηραίνει το δέρμα, το οποίο εντάσσει στην σειρά CICAPLAST, μία καταπραϋντική θεραπεία. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ερεθισμούς, τον κνησμό, και την αίσθηση καψίματος ακόμα και όταν το ερεθισμένο ή τραυματισμένο δέρμα βρίσκεται σε σημείο δυσπρόσιτο, είναι πολύ επώδυνο στο άγγιγμα ή παρουσιάζει κίνδυνο μόλυνση. Είναι κατάλληλο για ολόκληρη την οικογένεια και μπορείς άφοβα να το χρησιμοποιήσεις στα παιδιά σου.

Serum κατά της θαμπάδας

Ο ορός είναι ένα προϊόν που αγαπάμε να εντάσσουμε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Με 15% Καθαρή Βιταμίνη C, Βιταμίνη E και Πολυφαινόλες, το serum της VICHY Liftactiv Vitamin C Serum είναι ένας πανίσχυρος αντιοξειδωτικός ορός. Εμπλουτισμένος με Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ, διορθώνει και προλαμβάνει το οξειδωτικό στρες, τη θαμπάδα, και τη γήρανση της επιδερμίδας. Σε 10 ημέρες, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο φωτεινή, ο τόνος της γίνεται πιο ομοιόμορφος και οι λεπτές γραμμές διορθώνονται.

BB Cream με clean συστατικά

H Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream Original της jane iredale αποτελεί για χρόνια ένα best-seller mineral foundation που  προτιμούν κορυφαίοι makeup artists και δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο. Πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε τη νέα Glow Time Pro με βελτιωμένη απόδοση, πιο ωφέλιμα και clean συστατικά για το δέρμα. Με ανάλαφρη, λιγότερο λιπαρή σύνθεση και βελούδινο τελείωμα ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, είναι σίγουρα ένα προϊόν που θα λατρέψεις το καλοκαίρι.

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού

Η νέα Real Nudes Collection της Bobbi Brown, με τέσσερις νέες αποχρώσεις της αγαπημένης Highlighting Powder και τρεις του Crushed OilInfused Gloss με νέο shimmer φινίρισμα θα σας χαρίσει φέτος το καλοκαίρι τη λάμψη που ταιριάζει στον δικό σας τόνο επιδερμίδας.

Διαβάστε επίσης:

Η Polaroid σου βάζει τα… απίθανα γυαλιά! | Thats Life. Life as it is!