Η κολλητή σου είναι ο άνθρωπός σου. Είστε πάντα εκεί η μια για την άλλη, μοιράζεστε τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας και δημιουργείτε εμπειρίες που σας διαμορφώνουν και σας γεμίζουν με αγάπη και όμορφα συναισθήματα. Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που κάνετε μαζί περισσότερες βόλτες, μπαρότσαρκες, ταξίδια σε νησιά και γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να της κάνεις ένα δώρο, είτε πλησιάζουν τα γενέθλια ή η γιορτή της, είτε απλά για να της δείξεις ευγνωμοσύνη που την έχεις στη ζωή σου!

Μαζέψαμε με τα αγαπημένα μας Igo Project girls, 6 κομμάτια που θα ξετρελάνουν την κολλητή και θα σε κάνουν να της ζητάς να τα δανειστείς κι εσύ!

 

Column Cactus Skirt by The KNL’s

Η φούστα όνειρο! Αγκαλιάζει υπέροχα τη μέση και απογειώνει ακόμα κι ένα basic look, καθώς μπορεί να φορεθεί με ένα απλό άσπρο top.

 

Peony Button Up – “Splash” Collection by Aiki Diounot

 Αέρινο πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί διαφορετικά κάθε εποχή. Τους καλοκαιρινούς μήνες, πέρα από τις βραδινές βόλτες που χρειάζεται ένα πανωφόρι ειδικά στα νησιά, μπορεί να συνδυαστεί και στις πρωινές εξορμήσεις με μαγιό. Το σίγουρο είναι ένα, θα το ευχαριστηθεί πολύ!

Throwback Waves White Crop Shirt by Nadia Rapti

 Μπλούζα σε boho γραμμή που αναδεικνύει τα μαυρισμένα σώματα. Τα μανίκια δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα και συνδυάζεται τέλεια με μακριά φούστα!

 

Hydria Bikini (Amforeas Red) by Melitta

Σίγουρα, μπορείς να επιλέξεις να της χαρίσεις ένα μαγιό που θα σας συντροφεύει στις καλοκαιρινές βουτιές σας. Το Hydria bikini, είναι ένα μοναδικό μαγιό με έντονα χρώματα και μοτίβα που θα την κάνει να αισθανθεί πολύ όμορφα. Το τριγωνάκι είναι τέλειο και για βόλτες στο νησί, συνδυασμένο με πουκάμισο!

Primavera Floral Active Set by Mallory the Label

 Και αν η κολλητή σου ανήκει στην κατηγορία “gym freak”, μπορείς να της κάνεις έκπληξη το πιο λουλουδάτο και πολύχρωμο set για το γυμναστήριο.

 

#myheart by Igo Project

Φυσικά, δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε διαφορετικό κολιέ από τη νέα κολλεξιόν Igo Project. Το κολιέ #myheart επισφραγίζει την αγάπη και τη φιλία σας.

 

Επισκέψου το igoproject.gr και διάλεξε το ιδανικό δώρο για την κολλητή σου. Άλλωστε, της κολλητής σου το ρούχο, δύο φορές ρούχο σου!