Σε μια καθημερινότητα άκρως πιεστική και δύσκολη, αυτό που πραγματικά θέλουμε και αποζητάμε είναι να είμαστε ο εαυτός μας, να νιώθουμε άνετα και μοναδικά.
Και, τι πιο σημαντικό από το να μπορούμε να φοράμε ότι θέλουμε, ώστε τα συναισθήματα μας να εξωτερικεύονται μέσα από τα outfits μας.

Έτσι, λοιπόν, η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο «TODAY I FEEL» – καταλαβαίνοντας τις ανάγκες μας – και μας καλεί να νιώσουμε… o εαυτός μας! Η αυτοέκφραση ξεκινά με το να νιώθουμε κάθε συναίσθημα – το καλό, το κακό, το απερίγραπτο – και μεγιστοποιείται με την εμπειρία.

Η DKNY μας προτρέπει να φορέσουμε αυτό που αισθανόμαστε και να τα νιώσουμε όλα εις βάθος. Και αυτό είναι το πιο καίριο πράγμα απ’ όλα. Ντυνόμαστε λοιπόν, για να εκφράζουμε την κάθε πλευρά μας. Κάνουμε τη δουλειά και το πάθος μας όταν δεν μας βλέπει κανείς, αλλά ακόμη και όταν είναι όλοι εκεί. Δεν ζητούμε άδεια. Είμαστε χωρίς φόβο ο εαυτός μας.

Μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας «TODAY I FEEL», η DKNY μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πώς αισθανόμαστε σήμερα. Για τις ανάγκες της καμπάνιας μάλιστα, οι πρωταγωνιστές φορούν ρούχα της νέας φθινοπωρινής συλλογής – η οποία είναι εξαιρετική – ενώ εκφράζονται μέσα από ένα σύνολο λεκτικών συναισθημάτων που απεικονίζουν την πραγματική τους διάθεση.

Τα ρούχα της συλλογής, είναι εντυπωσιακά και στο πνεύμα ενός φθινοπωρινού αισθήματος ελευθερίας…

1. Καρό σακάκια
2. Vegan δερμάτινα κομμάτια
3. Statement πανωφόρια για εκείνη
4. Aθλητικά σετ
5. Mοντέρνα ραπτική
6. Basic κομμάτια για εκείνον

Ωστόσο, οφείλω να σου αποκαλύψω περισσότερα πράγματα για την συγκεκριμένη καμπάνια που σίγουρα θα σου εξάψουν την περιέργεια. Η DKNY, για τη Φθινοπωρινή καμπάνια 2022, έχει συμπεριλάβει ένα ευρύ και ιδιαίτερο καστ ταλέντων που περιλαμβάνει το μοντέλο ιθαγενών Αμερικανών και ακτιβίστρια για την προστασία της γης Quannah Chasinghorse, τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξιφομαχίας Miles Chamley-Watson, την ροκ σταρ και ακτιβίστρια Julia Cumming και την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια-στιχουργό Yendry, μετατρέποντάς τους σε πρωταγωνιστές της «TODAY I FEEL» εκστρατείας.

Μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ατόμων, που φωτογραφήθηκαν σε απροσδόκητα και δυναμικά πορτρέτα του φωτογράφου Sam Rock και σε creative direction του Edward Bowleg, αποτυπώνοντας τον ακατέργαστο και αισιόδοξο παλμό της Νέας Υόρκης.

Η καμπάνια γιορτάζει και στηρίζει τη συναισθηματική άνεση και ελευθερία όλων όσων μοιράζονται την αλήθεια τους και εκφράζονται μέσω του ντυσίματός τους ανάλογα με το πως νιώθουν εκείνη τη δεδομένη στιγμή/ημέρα. Και, εμείς φυσικά την επικροτούμε και γιορτάζουμε μαζί της.

Έχουμε τη δύναμη να φοράμε αυτό που νιώθουμε και η DKNY μας ενθαρρύνει να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε. Να μην αφήσουμε κανέναν να ορίσει ποτέ τι φοράμε ή πως νιώθουμε. Note that!