Το καλοκαίρι είναι πλέον πίσω μας και, μαζί με αυτό, ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη το διακριτικό μακιγιάζ και να πειραματιστούμε. Ο χειμώνας απαιτεί έντονα μάτια, μακριές βλεφαρίδες και ζουμερά χείλη σε κάθε εμφάνιση. Για το λόγο αυτό, η CATRICE έρχεται με νέες προτάσεις που σίγουρα θα κερδίσουν μια θέση στο νεσεσέρ σου φέτος.

Η νέα βασική συλλογή της εταιρείας Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 δίνει μια επιπλέον πινελιά χρώματος στη μουντή εποχή και παρουσιάζει στιλάτα και εκπληκτικά πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς. Τα ιδιαίτερα χρώματα και οι υφές προσφέρουν φροντίδα με φυσικά συστατικά και εντυπωσιάζουν με την αξεπέραστη απόδοση και ποιότητά τους. Εμείς ξεχωρίσαμε τα εξής:

-Μια παλέτα εμπνευσμένη από την έρημο

 

 

Οι Pro Eyeshadow Palettes της Catrice αποκτούν μια νέα προσθήκη με την Pro Desert Romance Slim Palette σκιών ματιών. Η παλέτα διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία υψηλής ποιότητας και περιέχει 14 αποχρώσεις εμπνευσμένες από την έρημο με υψηλή χρωστική απόδοση. Απαλές αποχρώσεις nude και άμμου, έντονα κίτρινα και ροζ συναντούν τις γήινες αποχρώσεις του καφέ, του χρυσού και του ροζέ. Χάρη στα διάφορα φινιρίσματα, η παλέτα σκιών ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μεγάλης ποικιλίας εφέ και εμφανίσεων.

-Μάσκαρα για εντιπυσιακό γύρισμα στις βλεφαρίδες

Ο όγκος συναντά το lifting εφέ: H αδιάβροχη LIFT UP Volume & Lift Mascara Power Hold εξασφαλίζει ανόρθωση που διαρκεί και χαρίζει στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό γύρισμα με μια μόνο εφαρμογή. Η αδιάβροχη σύνθεσή της εμπεριέχει σύμπλεγμα περιποίησης και δύναμης με αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο για θρέψη των βλεφαρίδων. Χάρη στο μοναδικό βουρτσάκι, η μάσκαρα προσφέρει μακριές και έντονες βλεφαρίδες με εκπληκτική, ορατή ανόρθωση για ονειρεμένα look.

-Το τέλειο προϊόν για σαρκώδη χείλη

Υπάρχει μια νέα προσθήκη στη σειρά Volumizing Extreme Lip Booster. Η νέα παραλλαγή με αναζωογονητική και μοναδική γεύση τζιν & τόνικ περιέχει μενθόλη και λάδι αγγουριού. Ακριβώς όπως και οι άλλες παραλλαγές, το Volumizing Extreme Lip Booster Gin Tonic χαρίζει ένα εξαιρετικό φινίρισμα με αποτέλεσμα τα χείλη να φαίνομαι σαρκώδη και γεμάτα. Η ημιδιαφανής υφή του εμπεριέχει μικρά, λεπτά σωματίδια με ασημί γκλίτερ – για μέγιστη λάμψη.

Διαβάστε επίσης:

H Tommy Hilfiger στην πιο φρέσκια εκδοχή της!