« Όταν το δέρμα υποφέρει, πρέπει όχι μόνο να το θεραπεύουμε αλλά να το μαθαίνουμε να ζει σύμφωνα με τη φυσική του βιολογία.»Η προσέγγιση αυτή είναι η βασική αξία της Bioderma.Ο τρόπος δράσης των προϊόντων βασίζεται στην συστηματική μελέτη του ανθρώπινου οργανισμού και του κυττάρου. Με τη χρήση των προιόντων της ενεργοποιούνται οι φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος και αυξάνεται η αντοχή του απέναντι στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής, στο στρες και στις ασθένειες, συνθήκες που δεν είναι συμβατές με τη φυσική του βιολογία.

Το νερό γιορτάζει τα 22 του χρόνια!
Είναι ένα μοναδικό προϊόν! Είναι αυτό που συνοδεύει τα top models και τους maquilleurs σε κάθε fashion week σε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μιλάνο… Είναι αυτό που εμπιστεύονται και προτείνουν οι δερματολόγοι από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στην αγορά!Τι είναι όμως το μικκυλιακό νερό;Ένα υδατοειδές διάλυμα που περιέχει μία μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών, μη ιονικών μικκυλίων.Τα μικκύλια μοιάζουν με λεπτά και αόρατα μικροσφαιρίδια που βρίσκονται ελεύθερα στο νερό. Χάρη σε αυτά, το μικκυλιακό νερό συνδυάζει τη δροσερή αίσθηση του νερού και την καθαριστική ιδιότητα του λαδιού, χωρίς όμως ίχνος λιπαρότητας.Το μικκύλιο λειτουργεί σαν μαγνήτης που έλκει τους ρύπους και προσκολλώνται στο βαμβάκι. Έτσι, ο καθαρισμός γίνεται με μηχανικό τρόπο, χωρίς να επιβαρύνεται το δέρμα με διαλυτικούς παράγοντες των ρύπων που μπορεί να το ερεθίσουν. Τα μικκύλια έχουν την δυνατότητα να απομακρύνουν εύκολα τους ρύπους από το δέρμα χωρίς ξέβγαλμα ή τρίψιμο.

Σκοπός του μικκυλιακού νερού;
Η εξάλειψη κάθε ίχνους μακιγιάζ, σμήγματος και διαφόρων ρύπων χωρίς τρίψιμο ή ταλαιπωρία του δέρματος με μία μόνο κίνηση. Ο συνδυασμός της δροσιάς του νερού και της καθαριστικής αποτελεσματικότητας ενός λαδιού ή γαλακτώματος τώρα σε ένα προϊόν!
Πότε να το χρησιμοποιήσω;
Το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, για δροσιά στο δέρμα και για σωστό και υγιεινό καθαρισμό. Το βράδυ για το ντεμακιγιάζ, ένα ή δύο βαμβάκια αρκούν για ένα πρόσωπο απόλυτα καθαρό χωρίς τρίψιμο ακόμη και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

Αυτό το λατρεμένο προϊόν διατίθεται σε 3 τύπους: για ευαίσθητο δέρμα, για δέρμα με τάση ακμής και για αφυδατωμένο δέρμα.

Hydrabio-H2O-F-250ml Image 49524 Image 49524

Sensibio H20
Για ευαίσθητο δέρμα
Καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ και καταπραΰνει χάρη στην περιεκτικότητα του σε εκχύλισμα cucumis sativus που προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση. Έχει άριστη ανεκτικότητα στο δέρμα και στα μάτια (ουδέτερο PH) και διατηρεί το υδρολιπιδικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.
Sébium H2O

Για λιπαρό δέρμα- Για δέρμα με τάση ακμής
Χάρη στην κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία Fluidactive, το Sébium H2O καθαρίζει αλλά και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος ενώ αποτρέπει την πάχυνση του. Παράλληλα, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος καταπολεμούν τα αίτια της φλεγμονής. Έχει άριστη ανεκτικότητα στο δέρμα και στα μάτια.
Hydrabio H2O

Για ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα

Χάρη στην κατοχυρωμένη καινοτομία AQUAGENIUM, το Hydrabio H2O αναπαράγει και ενεργοποιεί τον φυσιολογικό και βιολογικό μηχανισμό ενυδάτωσης του δέρματος, δρα δηλαδή βιομιμητικά, προκειμένου να αποκαταστήσει την ισορροπία του. Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από το αφυδατωμένο δέρμα επαναφέροντας την άνεση, την απαλότητα και τη λάμψη του. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα από την έντονη αίσθηση τραβήγματος προετοιμάζοντάς το για την εφαρμογή προϊόντων φροντίδας.