Στο πλαίσιο των εορτασμών για την International Free Feet Day, του νέου θεσμού που έχει σκοπό να φέρει την ελευθερία στον τρόπο που ντυνόμαστε, η Havaianas σε συνεργασία με την AEGEAN πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 μια μοναδική εμπειρία πτήσης για όσους επέλεξαν να ταξιδέψουν με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και τη Λάρνακα.

Σε συγκεκριμένες πτήσεις της AEGEAN, υπέροχα δώρα από την Havaianas περίμεναν τους επιβάτες στις θέσεις τους, προτρέποντάς τους να βιώσουν μια ανεπανάληπτη μέρα ελευθερίας, καλωσορίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι!

Ενθουσιασμός και χαμόγελα πλημμύρισαν την καμπίνα του αεροσκάφους με τους ταξιδιώτες να μοιράζονται στιγμές από την “International Free Feet Day” εμπειρία τους στα social media.

Σχετικά με τον θεσμό της International Free Feet Day από τη Havaianas:

Το 2021 η Havaianas οργάνωσε για πρώτη φορά την International Free Feet Day, που αγκαλιάστηκε από κόσμο και εταιρείες σε όλο τον κόσμο και καθιερώθηκε ως νέος θεσμός που έχει σκοπό να φέρει την ελευθερία στον τρόπο που ντυνόμαστε!

Φέτος αυτή η ιδιαίτερη μέρα επέστρεψε και πάλι, δίνοντας την τέλεια αφορμή για να λύσουμε τα κορδόνια μας και να απελευθερωθούμε από κλειστά παπούτσια και τακούνια, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τροπο!

Έτσι την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η Havaianas ενθάρρυνε εταιρείες και υπαλλήλους να εμφανιστούν εντός και εκτός γραφείου φορώντας το πιο άνετο υπόδημά τους…τις Havaianas τους!

Ο σκοπός ήταν να βιώσουν την πραγματική εμπειρία μιας Casual Friday και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, γιορτάζοντας τoν θεσμό της International Free Feet Day!

Η ζωή άλλωστε είναι πολύ μικρή για να περιοριζόμαστε με στενά παπούτσια!