Ο ιδρυτής της εταιρείας Evolve, Chatri Sityodtong, έκανε το απόλυτο δώρο στους υπαλλήλους του, προκειμένου να τους δείξει με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του για την σκληρή δουλειά και αφοσίωση τους, χάρη στα οποία τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας αυξήθηκαν έως και 30%.

Ξόδεψε λοιπόν 467.000 ευρώ για να προσφέρει σε 400 εργαζομένους του υπερπολυτελείς διακοπές στις Μαλδίβες. Όπως δήλωσε ο ίδιος, “οι διακοπές είναι ένας μέρος της κουλτούρας της Evolve”, αφού τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει αντίστοιχες κινήσεις με προορισμούς όπως το Μπαλί, την Ινδονησία, το Κράμπι και Μπιντάν.

evolve

«Αυτές οι ανταμοιβές είναι ένα μικρό δείγμα της ειλικρινούς ευγνωμοσύνης μου σε όλους τους πρωτοφανείς ροκ σταρς της εταιρείας. Κάθε χρόνο παίρνω όλη την ομάδα σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε ένα πολυτελές θέρετρο σε έναν προορισμό έκπληξη», πρόσθεσε.

«Πολλά άτομα από το προσωπικό μου θα ήθελαν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχουν τα μέσα για να το κάνουν. Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας μου στο Evolve προέρχεται από φτωχές οικογένειες που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες τραγωδίες ή αντιξοότητες“, κατέληξε.

Είναι ή δεν είναι το καλύτερο αφεντικό του πλανήτη;

evovle1