Η ομορφιά και η ξεγνοιασιά του ελληνικού καλοκαιριού είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και τα AtoZGreek, όπως πάντα, γιορτάζουν αυτήν ακριβώς την αψεγάδιαστη απλότητα του ηλιόλουστου καλοκαιριού με τη νέα τους συλλογή δια χειρός Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη.

AtoZGreek 17 (2)

Οι trademark λευκές και μπλε ρίγες του brand διανθίζονται με περισσότερο χρώμα και περισσότερη παιχνιδιάρικη διάθεση, συνθέτοντας έτσι μια συλλογή που συνδυάζει τα κλασικά σχέδια της εταιρείας, που τόσο έχουμε αγαπήσει, με καινούρια, φρέσκα κομμάτια που μας ενθουσιάζουν.

AtoZGreek 17 (9)

Σε αυτή τη συλλογή-γιορτή επιστρέφουν τα αγαπημένα prints: Μάτι, Καρπούζι και Γάιδαρος που φέτος τα βλέπουμε περήφανα πάνω σε clutches από φυσικό καμβά με μπλε, μαύρες και φωτεινές ρίγες και λουρί από δέρμα για παιχνιδιάρικο και παράλληλα κομψό στυλ όλη τη μέρα (και τη νύχτα)!

AtoZGreek 17 (7)

Για πρώτη φορά φέτος η εταιρεία προσθέτει στη συλλογή της και χειροποίητες εσπαντρίγιες όπου το χαρακτηριστικό λευκό και μπλε μοτίβο του brand διακοσμείται με όλα τα αγαπημένα μας σχέδια!

AtoZGreek 17 (10)

Όπως πάντα, τα AtoZGreek χρησιμοποιούν τις καλύτερες πρώτες ύλες, με καμβά από 100% βαμβάκι που προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, δέρμα από τη Νάουσα και σόλες που εισάγονται από την Ισπανία. Τα summer accessories παίρνουν ζωή στην δική μας Αττική, κάτι που δίνει στις δημιουργίες αυτές μία επιπλέον νότα ελληνικού καλοκαιριού.

AtoZGreek 17 (1)

Άρα λοιπόν τα καλοκαιρινά αξεσουάρ της AtoZGreek, καταφέρνουν να ενισχύουν την εγχώρια οικονομία και παράλληλα μας φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν χρώμα στο καλοκαίρι μας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; 

 Όλες τις δημιουργίες της AtoZGreek μπορείς να τις βρεις και στο επίσημο website!