8.189 παιδιά και οι οικογένειές τους προμηθεύτηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 35 οργανισμοί και σχολεία σε όλη την Ελλάδα εξασφάλισαν καύσιμα για θέρμανση. Περίπου 300.000 συνάνθρωποί μας επωφελήθηκαν σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Όλα αυτά μόνο την περασμένη χρονιά.
Για φέτος 15 ακόμα οργανισμοί, ανάμεσά τους Το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία και Η Κιβωτός του Κόσμου, θα νιώσουν πως είναι να στέκεται κάποιος δίπλα σου και να σου προσφέρει μία χείρα βοηθείας. Να δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του σε εποχές όπου τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με την ημέρα.

Η Visa για 2η χρονιά θα μοιράσει 1.000.000 ευρώ και μαζί πολλά χαμόγελα, κυρίως σε αθώα παιδικά πρόσωπα αλλά και σε άτομα που είδαν τη ζωή να τους ρίχνει πολλές ατυχίες στα πόδια τους. 1.000.000 λόγους για να έχουν όσο γίνεται καλύτερη διάθεση και λιγότερες έγνοιες.

Μαζί με τις συνεργαζόμενες τράπεζες, Alpha Bank, Τράπεζα Αττικής, Eurobank, HSBC, Postcredit, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς, η Visa θα εφαρμόσει και φέτος την ενέργεια αλληλεγγύης της, δείχνοντας με πράξεις πως ενδιαφέρεται για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

To πρόγραμμα Visa Solidarity που την περασμένη χρονιά ξεκίνησε δειλά δειλά, έγινε στην πορεία ένα γεγονός που ξεπέρασε κάθε φιλοδοξία. Η καλύτερη διαβίωση που εξασφάλισε πολλούς συνανθρώπους ήταν το ζητούμενο που έγινε χειροπιαστή πραγματικότητα. Η απόφαση να υπάρξει συνέχεια ήταν εύκολη. Για δεύτερη χρονιά θα περάσει στους συνανθρώπους μας το αίσθημα ασφάλειας πως κάπου υπάρχει ένας παράγοντας που ενδιαφέρεται για το σήμερα αλλά και το αύριο τους.