Στο www.mysunshine.gr φτάσαμε ως τη Νέα Ζηλανδία για να φέρουμε τα καλύτερα παπούτσια που μπορούν να αγοράσουν οι γονείς στα παιδιά τους! Μετά τα BOBUX Soft Soles για τα πρώτα του βήματα που αμέσως αγκάλιασαν χιλιάδες γονείς σε όλο τον κόσμο, η Bobux μας συστήνει τρεις νέες σειρές, βασισμένες στα στάδια ανάπτυξης και όχι στην ηλικία, τη Step up, την iWalk και την Kid+ για παιδιά έως και 8 ετών.

Bobux Step Up – Χαρούμενα βήματα μέσα και έξω από το σπίτι!

Η σειρά Step up αποτελείται από στιλάτα και άνετα παπουτσάκια σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας από 7 μηνών έως και 2 χρονών και είναι ιδανικά για τα πρώτα του βήματα μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Ανακαλύψτε όλα τα μοναδικά χρώματα και σχέδια, εδώ http://bit.ly/2tlDrxx.

Bobux Xplorer – Μικροί εξερευνητές εν δράσει!

Στην κατηγορία των Step up ανήκει και η σειρά Xplorer, που περιλαμβάνει τα τέλεια παπουτσάκια για μωρά που τρέχουν, πηδούν και εξερευνούν τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας επιτρέποντας στα μωρά άνετο και ασταμάτητο παιχνίδι και τα βρίσκετε και αυτά στο www.mysunshine.gr!

Bobux iWalk – Τα παπουτσάκια που έγιναν τεράστια επιτυχία σε όλον τον κόσμο!

Μεγαλώνοντας, τα παιδιά αρχίζουν να έχουν άποψη για το τι παπούτσια θα φορέσουν. Πάντα, όμως, θα πρέπει να επιλέγονται παπούτσια που τους προσφέρουν άνεση, ευελιξία κινήσεων, ευκολία στο τρέξιμο και τα άλματα και αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι που έκαναν τα iWalk τόσο διάσημα! Για παιδιά με δραστήρια ζωή και…άποψη, τα iWalk θα γίνουν σίγουρα ο νέος τους σύμμαχος στο παιχνίδι! Διατίθενται στα νούμερα 22-26, εδώ: http://bit.ly/2FYW2lH

Bobux Kid+ …και ποιος τα πιάνει!

Η εκπληκτική φόρμουλά τους γοητεύει τους γονείς και κάνει τα παιδιά να μην θέλουν να τα αποχωριστούν! Με τη σειρά Kid+ της Bobux τα παιδιά απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε είδους δραστηριότητα, όπως αναρρίχηση, άλματα και πολλές ακόμα. Ανακαλύψτε όλα τα υπέροχα και μοντέρνα σχέδια από 27 έως και 33 νούμερο, με ένα κλικ στο http://bit.ly/2FkBGlY!

Bobux

Η Bobux, από το 1991 δημιουργεί παπούτσια τα οποία είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν οι γονείς για τα ποδαράκια των παιδιών τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris και η Colleen Bennett σχεδίασαν το πρώτο δερμάτινο Soft Sole στον κόσμο για την κόρη τους, Chloe και από τότε όλα είναι μια ιστορία καινοτομίας και αξιοσημείωτης ανάπτυξης. Κοιτώντας σήμερα τη Bobux, θα συναντήσετε μια εταιρεία η οποία συνεχώς προσπαθεί να μαθαίνει περισσότερα για την υγιή ανάπτυξη του ποδιού και να αξιοποιήσει αυτή τη γνώση ώστε να σχεδιάσει παιδικά παπούτσια που θα αποτελούν γνήσια αντικείμενα επιθυμίας για μαμάδες. Η Bobux αγαπά το καλό design, αλλά και να προκαλεί τον εαυτό της να σχεδιάζει παπούτσια τα οποία θα είναι κομψά και φιλικά για τα παιδιά.

Web: www.bobuxgreece.gr