Έχουμε τονίσει πολλές φορές την τεράστια σημασία του αντηλιακού και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Ξεκινώντας από το πιο απλό που είναι φυσικά η πρόληψη από τις πανάδες και η αποφυγή εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων φυσικά. Σύμμαχος μας και αυτό το καλοκαίρι είναι η Biotherm  που χαρίζει την πιο ονειρεμένη καλοκαιρινή λάμψη στην επιδερμίδα σου με το Brume Solaire Hydratante SPF50.

botherm-sun111

Το Brume Solaire Hydratante SPF50 είναι ένα εξαιρετικά δροσερό ενυδατικό σπρέι προσώπου που είναι ανθεκτικό στο νερό που αναζωογονεί το δέρμα. Η επαναστατική σύνθεση έχει ενισχυθεί με τα ενυδατικά και τα προστατευτικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα όταν εκτίθεται στον ήλιο: με την αναζωογονητική δύναμη του Life Plankton™, Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη E για εντατική αναπλήρωση της επιδερμίδας και πανέμορφη καλοκαιρινή λάμψη. Το δροσιστικό και διάφανο σπρέι που σας ακολουθεί παντού έχει δείκτη προστασίας SPF50. Το καλύτερο; Μπορείς να επαναλάβεις την εφαρμογή του κατά τη διάρκεια της μέρας πανεύκολα και γρήγορα, χωρίς λιπαρότητα και λευκά ίχνη.

biotherm-sun666

Η Biotherm γιορτάζει τον 1 χρόνο του πολυαγαπημένου αντηλιακού Waterlover Sunmilk. Είναι ένα οικολογικά σχεδιασμένο προιόν που προστατεύει την επιδερμίδα σου. Έγινε το αγαπημένο πολλών αφού συνδυάζει την ολοκληρωμένη προστασία με τον οικολογικό σχεδιασμό.  Η πρώτη σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm, με βελτιστοποιημένο περιβαλλοντικό προφίλ, που δεν κάνει συμβιβασμούς στην προστασία και την απόλαυση των αισθήσεων. Επιπλέον διαθέτει νέα, ελαφριά, οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία με στόχο τη μείωση κατά 14% της ποσότητας πλαστικού που χρησιμοποιείται σε σχέση με ένα κοινό μπουκάλι. Τόσο το μπουκάλι, όσο και η αντλία είναι 100% ανακυκλώσιμα. Είναι εμπλουτισμένο με καταπραϋντικό και αναζωογονητικό Life PlanktonTM και αντιοξειδωτική Βιταμίνη E που συμβάλλει στη μείωση των οξειδωτικών βλαβών (οξειδωτικών φθορών) που προκαλούν οι ακτίνες UV.

Όποιο κι αν επιλέξεις, να θυμάσαι ότι η αντηλιακή προστασία δεν περιορίζεται μόνο στις παραλίες, αλλά πρέπει να την σκέφτεσαι σε καθημερινή βάση.