Στο πανέμορφο Οίτυλο της Μάνης βρίσκεται ένα μοναδικό καταφύγιο ευεξίας, ξεκούρασης και χαλάρωσης, το Ηιόνη Spa του ξενοδοχείου Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa!

Η νύμφη Ηιόνη, κόρη του Νηρέα, ζούσε στον βυθό της θάλασσας και ήταν ξακουστή για την ομορφιά της. Στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa στο Οίτυλο, το Ηιόνη Spa φροντίζει να δικαιώσει την φήμη της πανέμορφης Νηρηίδας, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

5

Στο Ηιόνη spa ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία απολαύσει να χαλαρωτικές και θεραπευτικές μαλάξεις, προσαρμοσμένες στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε οργανισμού. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται απελευθερώνουν το σώμα προσφέροντας τόνωση κι ευλυγισία στους μυς και στις αρθρώσεις. Η απελευθέρωση του σώματος συνδυάζεται με επαναφορά των κινήσεων στο φυσιολογικό τους εύρος, απομάκρυνση του πόνου, βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας, τόνωση και ευεξία του πνεύματος.

6

Το μασάζ κεφαλής και προσώπου βοηθάει στην καταπολέμηση της αϋπνίας και απαλλάσσει από το άγχος και στρες τον δέκτη. Όσο για το υπόλοιπο σώμα; Ένας επιτυχημένος συνδυασμός 3 διαφορετικών ειδών χαλαρωτικής – θεραπευτικής μάλαξης (Deep Tissue – Swedish Massage – Λειτουργική Μάλαξη ), χαλαρώνει και αναζωογονεί σώμα και πνεύμα!

Πιο αναλυτικά:

Deep Tissue Massage: ένα είδος βαθιάς και δυνατής μάλαξης, ιδανική για τους κουρασμένους και πονεμένους μύς όλου του σώματος, αφού μαλακώνει τους μυς και προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση,(αυχένα, ώμους, χέρια, πλάτη, μέση, πόδια, κοιλιά)

Swedish Massage: Η Σουηδική μάλαξη είναι η γνωστότερη τεχνική μάλαξης, ενδείκνυται για πόνους της πλάτης, φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα και η τενοντίτιδα, παθήσεις σχετικές με το στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες, μυϊκές παθήσεις όπως οι σπασμοί, τα τραβήγματα και τα διαστρέμματα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τη μετα-τραυματική και μετά-χειρουργική αποκατάσταση.

Λειτουργική Μάλαξη (κινησιοθεραπευτική μάλαξη): Η λειτουργική μάλαξη βασίζεται σε ασιατικές τεχνικές και συνδυάζει την παθητική εφαρμογή των χειρισμών της μάλαξης με την παθητική κινητοποίηση των αρθρώσεων. Αυτό το είδος μάλαξης ονομάζεται λειτουργική επειδή ακριβώς βοηθάει άμεσα στη λειτουργική ικανότητα του ασθενούς. Είναι ιδανική τεχνική για αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων, καθώς κινητοποιεί όλους τους ιστούς που εμπλέκονται στην κίνηση.

3

Όλα αυτά στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, όπου η άνεση και η πολυτέλεια συναντούν την χαλάρωση με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κόλπος του Οίτυλο.

Ακολούθησε το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa στο Facebook!