Για εσένα που θα μείνεις εδώ το σαββατοκύριακο και με τη θερμοκρασία να αρχίσει να ανεβαίνει δεν πιστεύω ότι θα κάτσεις στους  4 τοίχους του σπιτιού σου να σε “φάει” η ζέστη! Φυσικά και όχι! Θα πας για μπάνιο. Σου έχω βρει λοιπόν τέλεια παραλία, λίγο πριν τα Λεγραινά που τα τελευταία χρόνο όσο πάει γίνεται και πιο δημοφιλής… Ναι, σωστά κατάλαβες, ΚΑΠΕ Σούνιο ερχόμαστε!

sounio-i-krufi-paralia-me-ta-99-skalopatia.w_l

Πώς θα φτάσεις; 

Στον δρόμο προς Σούνιο θα βρεις μια πινακίδα που λέει “Ιδιοκτησία ΚΑΠΕ”. Θα πρέπει να προχωρήσεις στον χωματόδρομο και στη συνέχεια να κατεβείς τα 99 σκαλοπάτια που θα σε οδηγήσουν στον παράδεισο!

caption

Τι θα πρέπει να πάρεις μαζί;

Οπωσδήποτε ομπρέλα και νερό για να αντέξεις! Δυστυχώς η καντίνα που πριν λίγο καιρό ήταν εκεί έκλεισε άρα ακόμα και τον καφέ θα πρέπει να τον ετοιμάσεις εσύ.

Πώς όμως θα φτιάξεις το τέλειο Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino;

Θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα

Picture_1

FREDDO ESPRESSO

ΒΗΜΑ 1  Πρόσθεσε παγάκια σε ένα ψηλό ποτήρι.

ΒΗΜΑ 2  Ετοίμασε 2 δόσεις Ispirazione Salentina ή Ispirazione Shakerato (2 x 40ml).

Εάν επιθυμείς να προσθέσεις ζάχαρη, πρώτα ρίξε τη ζάχαρη, έπειτα εκχυλίσε τον καφέ, ανακάτεψε και τέλος πρόσθεσε παγάκια.

FREDDO CAPPUCCINO

ΒΗΜΑ 1  Πρόσθεσε παγάκια σε ένα ψηλό ποτήρι.

ΒΗΜΑ 2  Ετοίμασε 2 δόσεις Ispirazione Salentina ή Ispirazione Shakerato (2 x 40ml).

ΒΗΜΑ 3  Συμπλήρωσε με κρύο αφρό γάλακτος

Εάν επιθυμείς να προσθέσεις ζάχαρη, πρώτα ρίξε τη ζάχαρη, έπειτα εκχυλίσε τον καφέ, ανακάτεψε και τέλος πρόσθεσε παγάκια και κρύο αφρό γάλακτος.

Και να σου πω και ένα μυστικό; 

Φέτος το καλοκαίρι, η Nespresso παρουσιάζει δύο νέες ποικιλίες Limited Edition που δημιουργήθηκαν ειδικά για να απολαμβάνονται παγωμένες, την  Ispirazione Salentina και την Ispirazione Shakerato, οι οποίες συνοδεύουν ιδανικά τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές στιγμές.

Οι δύο νέες ποικιλίες αντλούν έμπνευση από την ιταλική κουλτούρα καφέ και δύο διάσημες κρύες συνταγές καφέ της Ιταλίας. Ο Ispirazione Salentina είναι ένας ισορροπημένος καφές, ενώ ο Ispirazione Shakerato είναι δυνατός με αρώματα κακάο.

Ispirazione ShakeratoΈνας καφές με γεμάτο σώμα που χαρακτηρίζεται από αρώματα κακάο και νότες καβουρδίσματος.

Picture_2

Ispirazione SalentinaΈνας τολμηρός καφές με ήπιο και απαλό χαρακτήρα, αναδεικνύει νότες δημητριακών και καβουρδίσματος.

Picture_3